Banner
tekst1naslovna 2

Samsung Galaxy A32 dobio Android 12 i One UI 4.1

Samsung je dalje nastavio s donošenjem Androida 12 (One UI 4.1) na svoje Galaxy A modele, sada je na redu Galaxy A32.

Kada je Samsung objavio listu kompatibilnih pametnih telefona s Androidom 12 i One UI 4.1 na listi se nalazio i Samsung Galaxy A32. Riječ je o modelu iz 2021. godine koji sa cjenovnim razredom do 250€ donosi prepoznatljivo Samsung Galaxy iskustvo,  te pravi omjer uloženog i dobivenog.

Snapdragon 8 Gen 1+ odgođen je za drugu polovicu 2022

Naravno imali smo i tu čast i priliku isprobati ga na našim stranicama (KLIK NA RECENZIJU) i to još u lipnju 2021. godine dakle netom što je izašao iz tvornice i pogledao svijetla reflektora.

sl1 1
Samsung Galaxy A32 #1

Dok smo imali Samsung Galaxy A32 na testiranju tada se na njemu vrtio Android 11 ali sada možemo slobodno reći da je Galaxy A32 postao „jači” i osnažen dolaskom Android 12 platforme i One UI 4.1 korisničkog sučelja.

WhatsApp dobio mogućnost reakcija i dijeljenje velikih datoteka

Brojčana oznaka nadogradnje glasi A325FXXU2BVD6. Osim novog Androida i One UI 4.1 korisničkog sučelja pripadajuća nadogradnja donosi i sigurnosno ažuriranje za travanj/2022.

Xiaomi 12 Pro recenzija

Ako vas zanimaju svi detalji koji su izmijenjeni / poboljšani dolaskom aktualne verzije Android 12 platforme to slobodno možete učiniti odlaskom na link gdje će vam se otvoriti tablični popis svih promjena koje donosi Android 12 na Samsung Galaxy A32 pametni telefon.

sl5
Samsung Galaxy A32 #5

Sada će neki od vas reći kako je Samsung Galaxy A32 već nedavno dobio Android 12 i One UI 4.1 i bit ćete u jednom djelu u pravu. Ali tu je riječ bila o modelu s mogućnosti 5G povezivanja na internet dok ova verzija što mi danas pišemo pripada „običnoj” 4G (LTE) verziji Samsung Galaxy A32 pametnog telefona.

Samsung predstavio nove microSD kartice i UFS 4.0 memorijski čip

Kako to obično bude sa Samsungom i puštanjem nadogradnji na pametne telefone tako i ova ide postepeno po regijama. Za sada je ista dostupna u Indiji ali to ne znači da i vi sami ne možete provjeriti dostupnost nadogradnje vrlo jednostavno.

Dakle povezivanjem na internet (Wi-Fi) potrebno je otići u Postavke, Ažuriranje softvera i vidjeti dali vam je nadogradnja već dostupna. Još jednom ponovimo kako je preporučljivo nadogradnju napraviti povezivanjem na Wi-Fi (kako bi se izbjegnuli dodatni troškovi povezivanja na internet, vašeg pružatelja mobilne usluge) i baterija Galaxy A32 pametnog telefona mora biti napunjena preko 50%, kako bi proces nadogradnje prošao bez ikakvog problema.

Južno Korejska vlada želi do 2026. godine početak primjene 6G tehnologije

Ako i vi želite znati hoće li i vaš Samsung Galaxy pametni telefoni / tablet uskoro dobiti Android 12 slobodno „bacite oko” na naš članak (Samsung (Android 12) One UI 4.0 kompatibilni uređaji) i ujedno popis kompatibilnih Android 12 modela Samsung Galaxy pametnih telefona i nadamo se kako će te pronaći i svoj trenutni model na popisu.

Najčitanije