Banner
Samsung Galaxy A71

Samsung Galaxy A serija također s 3 godine Android nadogradnji!

Nakon što je Samsung povukao jedistven, skup ali za korisnike genijalan potez obečavši tri godine nadogradnji Android OS-a na Galaxy S i Note obitelji, počevši od S10 i Note 10, sada će rekordne nadogradnje dobivati i bolji modeli Galaxy A serije!

Nakon najave o tri generacije nadogradnji Android operativnog sustava za Samsung flagship mobitele od S10 naovamo, Samsung je sada isto napravio i sa znatno jeftinijom Galaxy A klasom, što je prilično nevjerojatno, i jasan pokazatelj koliko je Samsung uvjeren u kvalitetu svojih mobitela.

Prisjetimo se ne tako davne prošlosti, kada je A klasa izlazila na proljeće sa 1.5 godina starim operativnim sustavom i jednom nadogradnjom. Iako se može živjeti i sa starijim Androidom, novi donosi brojne mogućnosti i optimizacije, pa je itekako lijepo videjti tri velike nadogradnje.

No ako se ova vijest pokaže istinitom, Samsung je upravo matirao cijelokupnu Android konkurenciju.

Samsung A71 2

Prema pisanju Sammobilea, jedan djelatnik Samsungove podrške iz Koreje je izjavio da će trogodišnja podrđkaa vrijediti i za Galaxy A serriju, od sada pa na dalje. Samsung će odlučiti do kraja godine koji sve modeli A serije će dobiti tri nova Andorid OS-a, o čemu će korisnici biti obaviješteni putem Sasmung Members aplikacija.

Nadogradnja će biti dostupna za modele od A71 na više (A8x, A9x), dakle viša srednja klasa.

Prisjetimo se, baš nitko u Android svijetu ne jamči tri generacijske nadogradnje Android operativnog sustava za svoje mobitele. Izvrstan potez, Samsung…

Najčitanije