Banner
Pixel-naslovna

Procurio izgled maskice nadolazećeg Pixel 6 pametnog telefona – modul Kamere posve je neobičan

Izgled maskice Pixel 6 pametnog telefona sada nam je dostupan...

Nakon pisanja o prvim renderima nadolazećih Google Pixel 6 modela pametnih telefona, njihovim značajkama i mogućnostima red je došao da nekoliko riječi kažemo i o dizajnu maskice za njih. Naravno kako se i odmah mislili pažnju (fotografije donosimo u nastavku) odmah zaokupi izrez „rupa” namijenjena modulu Kamera Pixel 6 i Pixel 6 Pro pametnih telefona.

Google Pixel 6 i Pixel 6 Pro na fotografijama izazivaju zazubice – čekamo ih nakon ljeta

Prorez na prozirnoj maskici (silikonskoj) s lijeve i desne strane je lagano zaobljen te što ukazuje na to u kojem će pravcu ići dizajn samog modula. Naravno ovakav dizajn iziskuje dodatnu pažnju kada govorimo o padovima te oštećenjima samih Kamera ali naravno one će biti prekrivene zaštitnim slojem, staklom za koje se mi nadamo kako će biti ono iz redova Corning Gorilla Glass obitelji.

Pixel6#1

Koliko je kućište Kamere „veliko” govori i podatak kako je debljina kućišta Pixel 6 pametnog telefona 8,9mm a u predjelu kućišta Kamere ona iznosi 11,8mm. Unutrašnjost oba modela pokretat će Snapdragon 870 pri 5nm načinu izrade.

Nemate Google Pixel a želite isprobati Android 12? – Ako imate ove modele to i možete

Naravno da će se Pixel 6 i Pixel 6 Pro razlikovati i po veličini zaslona, onaj „omanji” Pixel 6 donosit će 6,4” dok će Pixel 6 Pro posjedovati 6,67”. Oba modela nažalost neće podržavati 3,5 mm utor za slušalice ali će dolaziti sa zavidnim specifikacijama Kamera. Glavne Kamere bit će deklarirane na 50MP uz 5x optičko povećanje te telefoto Kamere od 8MP.

Google Pixel 6 obitelj doći će pokretana čistim Android 12 iskustvom.

Najčitanije