Banner
Huaweia P20 Plus renderi

Procurili renderi Huaweia P20 Plus

Prema očekivanjima, novi flagship Huawei P20 Plus će imati tri kamere i iPhoneovsku obrvu. Izgleda jako dobro, ima male bezele i 2:1 zaslon – no to očekujemo od svih flagshipa u 2018. godini. Huawei će ponovno kaskati performansama (Kirin 970 je sporiji od SD845) no kamera će mu zasigurno biti jaki adut, a vjerojatno i dobra cijena.

Huawei P20 Plus će, prema leakanim informacijama i renderima, imati umjerene dimenzije: 155.3 x 74.2 x 7.7 mm, dok debljina raste na 9.8 mm ako uračunamo izbočinu za kamere. Izbočine generalno ne volimo, no ako nas Huawei P20 Plus počasti jako dobrom kamerom, oprostit ćemo mu to :-).

A upravo to se i očekuje. Huawei je s Mate 10 Pro napravio prvu zaista konkurentnu kameru, P20 će biti još bolji. Imat će tri kamere: kao i do sada, jedna monokromatska i jedna klasična u boji, i vjerojatno jednu telefoto za zumiranje i još bolji bokeh efekt.

S obzirom da je Mate 10 Pro, sadašnji de facto flagship Huaweia opremljen OLED zaslonom, vrlo je vjerojatno da će i Huawei P20 Plus imati OLED zaslon. To nam se sviđa, naravno.

izvor

Najčitanije