Banner
salonatech

Predstavljamo: Salonatech

Salonatech Internet megastore ima relativno kratak staž – godinu dana – no u to vrijeme su se dokazali kao kvalitetno mjesto za kupnju s velikim asortimanom AV uređaja, ali i bijelom tehnikom…

Salonatech je webshop u vlasništvu tvrtke CAESAREA d.o.o. iz Solina. S obzirom da je Preporucamo.com odlučio pažljivo birati partnere kod predstavljanja i za suradnju općenito, nakon inicijalnih kontakata bacili smo se u istraživanje.

Cijene su zaista izvrsne: provjerite sami za artikle koji vas zanimaju, a pokriveni su i svi poznati načini plaćanja: pouzeće, uplatnica te American Express, Diners, Maestro Visa i MasterCard karticama.

Ponuda je također impresivna: od informatike, preko audio video uređaja, televizora, kamera, fotoaparata, igračkih konzola, GPS navigacije do klima uređaja, bijele tehnike, malih kućanskih aparata, alata za vrt i „pravih“ alata. Od igle do lokomotive, doslovno.

Kako kaže Zvonimir Dugeč, direktor tvrtke:

Transparentnost i povjerenje primarni su cilj Internet megastorea SALONA TECH, čime želimo pridonijeti razvoju Internet trgovine na prostoru Republike Hrvatske, biti predvodnici među Internet trgovinama, te poticati potrošače na novi i osjetno jeftiniji način kupnje. U internet megastoreu cijene artikala su i do 30 posto niže nego u klasičnim trgovinama tehnike. U prodaji imamo samo provjerene i renomirane svjetske i europske brandove koji garantiraju maksimalnu kvalitetu i zadovoljstvo samih kupaca, a kvaliteta usluge naše je najveće postignuće u ovom poslu

I zaista: akcije su redovne i nude još veću uštedu, tvrtka je aktivna i na Facebooku gdje često nude poklon bonove a upravo kreću i s vlastitim YouTube kanalom(!).

Ipak, najviše nam se dopada što za spomenuti staž nismo pronašli nikakve negativne komentare na internetu. To je danas prava rijetkost, i jasan pokazatelj fer odnosa prema kupcu.

Spomenimo još i da je u tijeku atraktivna nagradna igra, u kojoj kupnjom artikla skupljeg od 1000 kuna možete osvojiti peterodnevni izlet u Prag, za dvije osobe. Nagradna igra traje od 9.5. do 30.6.

Slogan tvrtke je „Pametna kupnja štedi Vaše vrijeme i novac!“. Dobro je odabran, posebice onaj dio o novcu – a to nas često najviše interesira…

 

salonatech 2

 

Najčitanije