Banner
LE830 black logo

Poklanjamo karte za UEFA FUTSAL EURO!

Dragi čitatelji! Zadovoljstvo nam je objaviti da ćemo vam podijeliti cca 250 karata za UEFA FUTSAL EURO™ utakmice! Svaki dan deset sretnika dobit će po dvije karte za zagrebačku Arenu, a niti splitska Arena nije zapostavljena…

Prva utakmica održava se 31.1, finale će biti 11.2., a sve utakmice odigravaju se u Arena Centru u Zagrebu i splitskoj Areni. Definitivno, radi se o vrhunskoj malo nogometnoj poslastici!

Hoćete li gledati utakmice kod kuće, u mraku, uz pivo i na televizoru? Ili ćete radije otići do Arene, osjetiti svaki titraj tisuća navijača, navijati za naše dečke i uživati u nogometnom spektaklu?

Ovom izuzetno lijepo poklonu možemo zahvaliti tvrtki Sharp, koja je Official Sponsor UEFA FUTSAL EURO™ malonogometnog prvenstva.

Japansku tvrku u Hrvatskoj zastupa Europatrade, a Sharp poznamo prvenstveno po izvrsnim premium televizorima.

Za više informacija o Sharp televizorima i njihovoj jedinstvenoj Quattron tehnologiji posjetite stranice tvrtke Europatrade

UEFA FutsalEURO copy

Da bi ste osvojili karte, potrebno je ispuniti anketu na dnu stranice (kliknite NEXT da se otvori…)

Dobitnici karata trebaju biti stariji od 16 godina.

Za svaku zagrebačku utakmicu dijelimo 10×2 karte a za splitsku Arenu 3×2 karte! Svaki dan ćemo objaviti imena deset dobitnika. Napominjemo da su šanse da osvojite karte vrlo velike!

Karte možete preuzeti u EUROPATRADE trgovini, Slavonska 65, 10360 Zagreb – Sesvete (između benzinske pumpe Zovko i Metro-a), radnim danom 9 do 20 sati, u subotu od 9 do 15 sati te u Splitu, Kralja Zvonimira 85 u isto radno vrijeme za splitske utakmice.

Raspored utakmica provjerite na službenim stranicama prvenstva

12

sharp navijacica
[box type=”info”]

Dragi čitatelji, s današnjim popisom deset dobitnika karata za sutrašnje finalne utakmice zaključujemo ovu nagradnu igru. Finale (prvih pet na popisu) i borbu za treće mjesto (drugih pet) će gledati:

carcata@vip.hr zg
manuela.machy@yahoo.com zg
domagojsola@gmail.com zg
vlasicjosip@yahoo.com zg
tomislavbistricki@gmail.com zg
ap.margetic.dragutin@vzhtnet.hr zg
damir.sulicek@t.ht.hr zg
damir.cucek@kr.t-com.hr zg
andrijano.plenca@mail.com zg
marko.jicba@gmail.com zg

[/box]

 

Najčitanije