Banner
PMD Kiss

PMD je novi beauty brend u ROX Beauty ponudi

Personal Micro Devices, ili PMD novi je brend u ponudi ROX Beauty trgovine i webshopa. Evo što donosi

ROX Beauty je uveo PMD, novi beauty brend u svoj portfolio. Kao što smo već navikli, radi se o vrhunskom američkom brendu koji će upotpuniti kolekciju pored već postojećih Tripollar (Izrael), Smoothskin i Stylpro (Engleska), NuFace (SAD).

Osobno, najzanimljivija su mi ova dva, koja izdvajam od četiri linije proizvoda PMD-a.

PMD Kiss

PMD  nastupa s četiri linije proizvoda, od kojih je možda najzanimljiviji PMD Kiss. Cijena mu je pristupačna – 949 kn – za što dobivate anti age uređaj za usne, koji pegla mikrobore i najvažnije za dame, čini ih punijima i crvenijima.

PMD Kiss
PMD Kiss

Kako radi? PMD Kiss dolazi sa specijalno kreiranim serumom na bazi hijaluronske kiseline koji potiče produkciju kolagena usana te pruža momentalno povećanje volumena vaših usana.

Pametna pulsirajuća vakuum tehnologija pruža usnama nježan anti age tretman za zaglađene i punije usne, ublažuje bore oko usana te istovremeno potiče volumen. PMD pametna pulsirajuća tehnologija štiti vaše usne od oštećenja.

Hydrakiss maska za usne s jedinstvenom formulom za bazi hijaluronske kiseline i peptida potiče dodatnu hidrataciju vaših usana i stimulira obnavljanje stanica kože.

Efekt na usne je trenutno vidljiv, usne postanu punije i crvenije. To traje otprilike dva sata, a tretman možete raditi svakodnevno.

PMD Clean Pro Obsidian

PMD Celan Pro Osidian je pametni uređaj za čišćenje lica, s dvije aktivne tehnologije i poludragim kamenom obsidijanom.

Sonic Glow tehnologija jest pulsacija od 7.000 vibracija u minuti koja razgrađuje prljavštinu i masnoću unutar pora te istovremeno podiže, učvršćuje i tonira kožu lica.

PMD Clean Pro Obsidian je i za muškarce
PMD Clean Pro Obsidian je i za muškarce

Active Warmth tehnologija zadužena je za toplinsku terapiju koja u kombinaciji s dragim kamenom Obsidijanom eliminira toksine, umanjuje crvenilo te pospješuje elastičnost kože.

Koje rezultate možeš očekivati?

  • Dubinski čisti kožu
  • Minimizira pojavu mitesera i onečišćenja kože
  • Smanjuje zadržavanje ulja i pojavu masnoća
  • Eliminira toksine, umanjuje crvenilo
  • Podiže, učvršćuje i poboljšava ton kože – anti-age tretman
  • Pospješuje apsorpciju proizvoda za njegu kože

Kome je namijenjen?

Djevojkama, ženama, tinejdžericama, ali i tinejdžerima i muškarcima. Ovaj proizvod preporuča se i muškarcima jer je idealan za prije i poslije brijanja. Umanjuje tegobe poput suhe kože, crvenila nakon brijanja, a upotrebom prija brijanja ublažava nastanak posjekotina.

Cijelu ponudu PMD-a potražite na ovom linku, a ako ste u Zagrebu možete ga pogledati u ROX Beauty Store u Ilici 54.

Najčitanije