Banner
tekst1naslovna 14

PlayStation VR2 – poznati dizajn

Sony je predstavio (točnije javnosti prikazao) PlayStation VR2 headset.

Kada pričamo o PlayStation igraćoj konzoli odmah mislimo na PlayStation 5. Aktualnu inačicu ove planetarno popularne igraće konzole. Svojim dolaskom PlayStation 5 je donio DualSense kontrolere koji su za razliku od DualShock 2 (PlayStation 4) donio „sense” značajke odnosno radnje koja su dodatno korisnicima probudila osjetila u rukama.

tekst1sl1 4

Počevši od vibracije pa sve do laganih pokreta u igri koje se na DualSense kontroleru postepeno i pažljivo prenose. Sada bi mogli navesti mnoštvo primjera od težine pritiska L,R, 1,2 trigera pa sve do motora koji unutar kontrolera imaju za cilj dočarati što uvjerljiviji način i osjećaj igranja.

PlayStation 5 igre koje donose DualSense značajke

S time na umu (na krilima DualSense kontrolera) Sony odnosno PlayStation po prvi puta je predstavio VR2. Headset namijenjen virtualnom osjećaju igranja (VR) i u prvom redu namijenjen PlayStation 5 igraćoj konzoli.

PlayStation 5 biti će teže nabaviti u 2022, godini

Odmah na prvu sam headset (dio koji ide na glavu korisnima) ima vrlo sličan dizajn kao i kontroleri koji idu na ruke. Sve je to nekako „napravljeno” u stilu PS5 odnosno bijele boje i te čitave jednostavne linije koju i sama PS5 igraća konzola naglašava.

Aplikacije za zaljubljenike u nogomet

Oblik kontrolera od 360 stupnjeva dodatno udobnije leži u rukama korisnika što je osobito dobro kada se uđe u svijet VR igranja. Vođeni dizajnom ravnih linija PS5 igraće konzole s namjerom su obli bridovi napravljeni kod PlayStation VR2 headseta.

tekst1sl2 11

Upravo ta zaobljenost posebno dobro pristaje na glavi i u rukama korisnika i posve je pogodna za više satno korištenje i uživanje i PS5 igraćim naslovima. Za sada nema dodatnih informacija u vezi hardverskih rješenja koji se nalaze unutar PlayStation VR2 (ističe se kako je riječ o 4K HDR mogućnost reprodukcije slike) ali vjerujemo kako ćemo uskoro dobiti (i moći vam prenijeti i te informacije).

Motorola Frontier – glavna kamera rezolucije 200MP

Zasigurno veliku većinu vas zanima kada će novi headset za PS5 doći na tržište, na žalost moramo vas razočarati i reći kako to za sada nije navedeno kao niti cijena po kojoj će isti headset biti dostupan za kupovinu.

Apple iPhone SE 3 (2022) – „Mini” model za godine koje slijede

Za početak (kao što se može vidjeti i na fotografijama) PlayStation VR2 bit će dostupan u bijeloj boji dok bi kasnije možda headset mogao popratiti i raznobojne covere „maske” koje su dostupne za PlayStation 5 igraću konzolu.

tekst1sl3 7

Za sam kraj kažimo kako je povezivanje PS5 VR2 posve jednostavno odnosno sve je učinjeno na temelju samo jednog kabela koji se ukopča u PS5 igraću konzolu i jednostavno zabava može početi.

Huawei P50 Pro prikazuje više od milijardu stvarnih boja

Ostanite uz nas i popratite kada ćemo pisati o cijeni i dostupnosti i onome što je najbitnije kada će PlayStation VR2 biti dostupan u našim krajevima.

Najčitanije