huawei
4 20

Pixel 9 Pro – prvi renderi stavljaju Titanium u prvi plan

Pixel 9 serije tek treba biti predstavljena a danas imamo prilike vidjeti Pro modela na renderima. Naravno da i Google na svoje Pixel modele donosi Titanium.

Uzbudljive informacije o nadolazećem modelu Google Pixel 9 Pro počele su kružiti internetskim prostranstvima, pružajući nam uvid u dizajn temeljen na objavljenim renderima i CAD-u.

Apple iPhone 16 Pro Max imat će i dalje 48MP ali noviji Sony senzor

Ovaj članak istražuje najnovije otkriće o Pixelu 9 Pro, fokusirajući se na promjene u dizajnu, veličini zaslona i inovacijama koje Google planira implementirati.

Jedna od glavnih vizualnih promjena na Pixelu 9 Pro odnosi se na veličinu zaslona. Prema procurjelim informacijama, novi uređaj će imati nešto manji zaslon u usporedbi s prethodnim modelom.

Apple iOS 17.4 donosi na AppStore instalaciju aplikacija trećih strana

Dok je Pixel 8 Pro imao 6,7-inčni OLED ekran, Pixel 9 Pro će se opremiti 6,5-inčnim panelom. Ova promjena može iznenaditi neke korisnike koji su navikli na veće ekrane, ali može ukazivati na naglasak na kompaktnosti i jednostavnosti dizajna.

1 46

Dizajn Pixela 9 Pro također će donijeti ravne ploče i stranice, predstavljajući estetski prelazak od prethodnih zakrivljenih rubova. Ovo je značajan korak, jer naglašava modernu i uglađenu estetiku koja je sve popularnija u industriji pametnih telefona. Tanak profil od 8,5 mm u bazi pridodaje sofisticiranost, dok će aluminijski okvir dati uređaju izdržljivost i visokokvalitetan izgled.

Viber uveo besplatnu Međunarodnu komunikaciju putem Business Call-a

Najintrigantniji vizualni element Pixela 9 Pro je definitivno izbočina kamere. Za razliku od prethodnih modela gdje se izbočina protezala s jednog kraja na drugi, Pixel 9 Pro donosi novu strategiju.

2 42

Izbočina kamere sada je smještena unutar ovalnog otoka, pružajući skladniji izgled straga uređaja. Kamera je ponovno postavljena vodoravno, pridonošći ravnoteži dizajna i očekivanjima ljubitelja Pixela.

Windows 11 24H2 “Hudson Valley” ustvari je Windows 12?

Dimenzije izbočine kamere također su doživjele značajnu promjenu. Iako je uređaj tanak 8,5 mm u svojoj bazi, izbočina kamere dodaje gotovo 50%, mjereći 12 mm na najistaknutijem mjestu.

3 27

Ova promjena može izazvati podijeljena mišljenja među korisnicima, s obzirom na to da će se uređaj možda osjećati nešto debljim u ruci. Međutim, treba napomenuti da ova promjena može rezultirati poboljšanom kvalitetom kamere i mogućnostima fotografskih performansi.

Xiaomi Mix Flip dobiva prve certifikate, donosi satelitsku komunikaciju

Jedno od najznačajnijih otkrića odnosi se na materijal od kojeg će Pixel 9 Pro biti izrađen. Dok je prethodni model koristio aluminijski okvir, izgleda da Google planira usvojiti trend legure titana.

4 20

Ova promjena je u skladu s najnovijim inovacijama u industriji pametnih telefona, s Apple-ovim iPhone 15 Pro i Samsungovim Galaxy S24 Ultra koji već koriste ovu visokokvalitetnu leguru. Korištenje titana može rezultirati lakšim, ali izdržljivijim uređajem, čime se udovoljava zahtjevima za visokom kvalitetom i trajnošću.

Realme 12 Pro+ i specifikacije s kutije

Pixel 9 Pro obećava uzbudljive promjene u dizajnu, veličini zaslona i materijalima od kojih će biti izrađen. Iako manji zaslon može izazvati neko iznenađenje, ravne ploče, promijenjena lokacija izbočine kamere i upotreba legure titana dodaju dozu svježine i inovacija.

Samsung Galaxy Ring sve nam je bliže

Kako bismo potpuno procijenili performanse ovog uređaja, morat ćemo pričekati službenu objavu i testiranje u stvarnim uvjetima. S nestrpljenjem očekujemo da Google Pixel 9 Pro pruži korisnicima još jedno nevjerojatno iskustvo pametnog telefona.

Najčitanije