Banner
Panasonic RZ B100W 2

Panasonic ima nove TWS slušalice, RZ-B100W

Panasonicove istinski bežične slušalice (True Wireless Sound) RZ-B100W su lagane i imaju jako dobar zvuk

Panasonic predstavlja još jedne istinski bežične (True Wireless) slušalice, RZ-B100W – baš na vrijeme za ljeto. Ove istinski bežične slušalice privlačne cijene koje se stavljaju u ušku nude poželjnu kombinaciju značajki za svakodnevnu upotrebu. Slušalice nude Panasonicov snažan zvuk uz dodatnu dozu basa, dugo vrijeme reprodukcije i udoban dizajn kod kojeg jedna veličina svima odgovara.

Zahvaljujući dodirnoj i govornoj kontroli slušalica, korisnici mogu lako upravljati glazbom, uspostavljati telefonske pozive ili koristiti pametnog pomoćnika. Kad su korisnici u pokretu, ove se minimalističke slušalice za ušku mogu praktično spremiti u kompaktnu kutijicu za punjenje gdje će hitro oporaviti svoju zalihu napajanja uz pomoć značajke za brzo punjenje.

Panasonic RZ B100W 1

Bilo da korisnici džogiraju, šeću gradom ili se opuštaju kod kuće na kauču, slušalice Panasonic B100W su „katica za sve“ i savršeno se snalaze u svim scenarijima. Uparivanje putem Bluetootha počinje u istoj sekundi kad se slušalice izvade iz kutijice za punjenje. Svaka slušalica uspostavlja vlastitu vezu s pametnim uređajem.

A rezultat? Zvuk se reproducira savršeno sinkronizirano u oba uha. To je značajka koja se isplati ne samo kad korisnici telefoniraju, nego i kad slušaju audioknjige. Tu je i dvostruko povezivanje koje korisnicima omogućuje korištenje Panasonicovih slušalica za ušku pojedinačno. Korisnici mogu i puniti jednu slušalicu dok koriste drugu za, primjerice, slušanje sportskog natjecanja uživo. Slušalice B100W opremljene sustavom XBS Extra Bass proizvode snažan zvuk koji korisnici obožavaju.

Panasonic RZ B100W 4

Ergonomičan oblik slušalica B100 savršeno stoji na uhu – one prianjaju čvrsto a opet udobno. Slušalice nemaju dio koji ide u zvučni kanal i mase su svega 5 grama. Stoga ništa ne pritišće zvukovod, čak ni pri upotrebi. Senzori na obje slušalice olakšavaju brzu kontrolu dodirom. 

Uz pomoć Panasonicovih istinski bežičnih slušalica može se kontrolirati zasebni virtualni pomoćnik na uređaju za reprodukciju. Dok je korisnikov pametni telefon na sigurnom, u džepu, korisnik može i dalje telefonirati, provjeravati vremensku prognozu i raditi još puno toga pomoću govorne kontrole.

Panasonic RZ B100W 3

Kad je posve napunjena, baterija ovih slušalica pruža 4 sata bežičnog uživanja u glazbi. Kompaktna kutijica za punjenje koja stane u džep hlača ima dovoljno napajanja za još 12 sati. To je više nego dovoljno za šetnju parkom nakon dugog dana na poslu. Ni kiša ni prašina ne mogu zaustaviti RZ-B100W. Istinski bežične slušalice za ušku, cjenovno najpristupačnije slušalice za ušku koje je Panasonic ikad napravio, otporne su na vlagu i prašinu prema normi IPX4.

Slušalice Panasonic RZ-B100W naći će se u prodaji u lipnju 2021. Obožavatelji glazbe moći će birati između bijelog i crnog modela.

Najčitanije