huawei
tekst2sl1 7
Nadolazeći Oppo K11 !

Oppo K11 – značajke i prvi render prikazani

Odmah na prvu želimo reći kako će Oppo K11 biti predstavnik „srednje klase” i stoga će cjenovni rang biti shodan tome.

Posljednje vrijeme kada se god dotičemo pametnih telefona uvijek nekako završimo na „strani” sklopivih modela. Naravno tržište ima i one „obične” koji su nam i dalje više traži i naravno jednostavniji za korištenje.

Insta360 Go 3 – akcijska kamera „ljutiti rival” GoPro modelima

Jedan od tih je svakako i nadolazeći Oppo K11, kojega danas po prvi puta imamo prilike vidjeti (na renderu) ali i reći nekoliko značajki (specifikacija).

Google je pred slomom kada je oglašavanje u pitanju unutar EU

Odmah na prvu želimo reći kako će Oppo K11 biti predstavnik „srednje klase” i stoga će cjenovni rang biti shodan tome. Ipak sve nas itekako zanimaju same značajke nadolazećeg Oppo K11 modela telefona pa stoga odmah krenimo na njih.

Vivo X90 Pro – spoj estetike i vrhunske kamere

Kao glavni pokretač bit će Snapdragon 782G čip a ostale značajke posebno ističu 6,7” OLED zaslon s Full HD+ rezolucijom te stopom osvježenja prikaza od 120Hz.

tekst2sl1 7
Nadolazeći Oppo K11 !

Kao što i sami možete vidjeti internetom se brzinom svjetlosti pojavio prvi render koji prikazuje dizajn Oppo K11 modela telefona. Kao što je i iz same fotografije jasno vidljivo prednjom stranom dominira ravni zaslon s punch-hole prorezom za selfie kamerom.

Samsung Galaxy S23 modeli dobili lipanjsko ažuriranje s poboljšanjem kamera

Oppo K11 donosit će i kapacitet baterije od 5,000mAh te mogućnost brzog punjenja od 80W. Nažalost pitanje oko radne memorije i interne memorije za sada nije poznato, oni se tek trebaju otkriti.

Svi iPhone 15 modeli imati će glavnu kameru od 48MP – zaista?

Jedna značajka Oppo K11 koja se ističe je postavljanje trostruke kamere na stražnjoj strani. Primarna kamera će sadržavati Sony IMX890 senzor od 50 megapiksela s podrškom za optičku stabilizaciju slike (OIS).

Test NIU KQi2 Pro električni romobil

To obećava poboljšane mogućnosti fotografiranja i poboljšanu stabilnost slike. Osim toga, curenje također sugerira da bi Oppo K11 mogao biti rebrendirana verzija nadolazećeg OnePlus telefona koji će doživjeti globalno lansiranje.

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra dobio FCC certifikat

Uzimajući u obzir specifikacije koje su procurile, nagađa se da bi Oppo K11 mogao biti varijanta ili izmijenjena verzija OnePlus Nord CE 3, čija bi premijera trebala biti 5. srpnja u Indiji i drugim svjetskim tržištima.

Oppo Find N3 Flip – prikaz rendera i značajki

To govori kako bi Oppo K11 potencijalno mogao ponuditi do 12 GB RAM-a, do 256 GB prostora za pohranu i prednju kameru od 16 megapiksela za snimanje zapanjujućih selfija.

Samsung Galaxy S23 FE dobiva certifikate – pogled na bateriju

Ako se ove glasine pokažu točnima onda bi i ostale specifikacije i značajke mogli povezati s OnePlus Nord CE 3 modelom. Iako vjerujemo kako će zaista biti tako jer OnePlus i Oppo pripadaju istoj grupaciji.

Samsung Galaxy Z Flip 5 donosi 20% poskupljenja u odnosu na prethodnika

Hoće li zaista biti tako (a mi ne vidimo razloga da tako i ne bi bilo), moći ćemo s punim pravom iščekivati Oppo K11 pametni telefon. Svakako ćemo se ponovno vratiti na temu Oppo K11 modela kada budemo znali koju informaciju više.

Najčitanije