huawei
1 30

Huawei Nova 12 – render i značajke

Dok čekamo novu generaciju nova modela telefona, o samom izgledu gotovo je sve poznato. Tome u prilog govori i današnji render Nova 12 modela koji prikazuje stražnju stranu te posebice ističe modul kamere.

Huawei, jedan od lidera u svijetu pametnih telefona, sprema se za uzbudljivu najavu – lansiranje nove serije 12.

YouTube: Ako koristite blokatore oglasa, čekajte na početak reprodukcije sadržaja

Procurili su renderi koji otkrivaju neke značajke i dizajnerske inovacije koje bi mogle definirati ove buduće uređaje.

ChatGPT Voice dostupan svima – dali je ovo pokušaj smirivanja napetosti

Prema izvoru koji je podijelio ove informacije, stražnja strana uređaja će ugostiti trostruku kameru, pri čemu će jedna od njih imati izraženo LED prstenasto svjetlo.

1 30

Otok kamere podsjeća na dizajn novih 11 modela s velikim zlatnim krugom oko glavne kamere, ali s nekoliko promjena u rasporedu manjih kamera.

Samsung Galaxy A35 – renderi i značajke

Dodatno, primjetna je i tipka za uključivanje koja izlazi, sugerirajući da će ovaj model koristiti OLED ekran s integriranim skenerom otiska prsta ispod površine.

2 26

Renderi također pokazuju da Huawei Nova 12 neće samo naslijediti estetiku prethodne serije već će je nadmašiti u nekim ključnim elementima. Dizajn kamera s LED prstenastim svjetlom predstavlja dodatnu razinu sofisticiranosti i inovacije, a poravnatost kamera na stražnjoj strani ukazuje na pažljivu pažnju prema detaljima. Ovi vizualni elementi sugeriraju Huawei-ovu posvećenost stvaranju uređaja koji ne samo da pružaju visoke performanse, već i izgledaju impresivno.

Xiaomi Redmi K70E – Dimensity 8300 i prikaz na renderima

Što se tiče specifikacija, očekuje se da će Nova 12 linija donijeti najmanje tri nova uređaja, svaki s vlastitim setom karakteristika. Ključna inovacija bit će u uvođenju novog 5G čipseta, što će omogućiti brže i učinkovitije povezivanje. U kombinaciji s postojećim tehnologijama, ovo će pridonijeti poboljšanju performansi i korisničkog iskustva.

Google uklanja na Androidu 14 dugi pritisak na ikone za dobivanje obavijesti

Jedna od ključnih karakteristika koja će biti unaprijeđena u novoj seriji je brzo punjenje. Trenutni Vanilla Nova 11 već impresionira s brzinom punjenja od 67W, a Nova 12 će vjerojatno podići tu razinu kako bi korisnicima omogućila još brže punjenje baterije. Ovo će biti posebno značajno s obzirom na sve veće zahtjeve modernih korisnika za trajanjem baterije i brzim punjenjem.

Huawei nastavlja podržavati Android aplikacije na globalnom tržištu

Kamera je još jedno područje na kojem Nova 12 obećava unapređenja. Iako su detalji o specifičnostima još uvijek oskudni, spominje se poboljšanje i na stražnjoj i na prednjoj kameri. Huawei je poznat po svojim visokokvalitetnim kamerama, a Nova 12 će vjerojatno nastaviti taj trend.

Apple iPhone 16 Pro – novi sustav hlađenja baterije i prvi prikaz

Dok očekujemo službeno otkrivanje Nova 12 serije, ne možemo zanemariti činjenicu da Huawei trenutačno prolazi kroz turbulentno vrijeme. Unatoč tim izazovima, tvrtka nastavlja s inovacijama i predstavljanjem novih proizvoda, što ukazuje na njihovu želju za ostankom relevantnim na tržištu.

Huawei nova 12 i nova 12 Pro donose novitete – na tržištu krajem godine

Sada, više nego ikad, Nova 12 serija postaje ključni trenutak za Huawei kako bi pokazao svoju sposobnost prilagodbe i predstavljanja vrhunskih uređaja čak i u izazovnim okolnostima.

Najčitanije