Banner
tekst2sl2 4
OnePlusFold#

OnePlus Fold – rival Galaxy Z serije dostojan 2023. godine

Prema nedavnim špekulacijama, koje su proturječile mnogim starijim glasinama, čini se da je OnePlus Fold službeno i konačno marketinško ime prve velike Galaxy Z Fold alternative ovog brenda.

Nije više tajna kako OnePlus već radi na prvom sklopivom modelu telefona. Njegovo ime bit će vrlo jednostavno (i kratko): OnePlus Fold. Također nije tajna da će OnePlus uložiti napore da parira Samsungu koji je jučer predstavio modele telefona Galaxy Z Flip 5 i Galaxy Z Fold 5. No, ovdje ćemo se fokusirati na detalje vezane uz OnePlus Fold, model sklopivog telefona. Već smo imali prilike govoriti o nekim značajkama i vidjeti prve rendere. Danas to želimo ponoviti i dodatno naglasiti.

Huawei Mate 60 donosi kružni modul kamere

Prema nedavnim špekulacijama, koje su proturječile mnogim starijim glasinama, čini se da je OnePlus Fold službeno i konačno marketinško ime prve velike Galaxy Z Fold alternative ovog brenda.

Sony Xperia Flip – Nevjerojatan 7″ zaslon u 4K rezoluciji!

Otkriće je zanimljivo jer dolazi u trenutku kada Samsung predstavlja modele Z Fold 5 i Z Flip 5. Očito je da OnePlus pokušava iskoristiti pozornost koju svijet trenutno usmjerava prema Samsungu u svoju korist.

Nažalost, nemamo ništa novo za izvijestiti o samom OnePlus Foldu, osim da će se uređaj moći otvoriti kada drugi sklope, što zvuči privlačno i pametno, ali zapravo ne otkriva mnogo o mogućnostima ovog budućeg proizvoda.

Sony predstavlja IMX903 i IMX907 senzore kamera pametnih telefona

Očekuje se da će novi OnePlus Fold imati primarni zaslon od 7,8 inča i vanjski zaslon od 6,3 inča, bit će opremljen najnovijim Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC procesorom uparenim s nevjerojatnih 16 gigabajta RAM-a. Interni prostor za pohranu bit će 256 GB (bez mogućnosti proširenja putem microSD kartice). Što se tiče brzine punjenja, OnePlus Fold će podržavati brzinu do 67W, što je bolje od onoga što nude Galaxy Z Fold 5 i Z Flip 5.

tekst3sl4 1

Također, na papiru, hardver kamere OnePlus Folda izgleda obećavajuće, s dva 48MP senzora i jednim 64MP senzorom na stražnjoj strani, dok će prednja kamera biti od 32 MP, a selfie kamera od 20 MP s unutarnje strane preklopa.

U Seulu smo isprobali Samsung Fold5 i Flip5, nove tablete i satove

Cijena ovog uređaja je teško predvidjeti, budući da trenutno nema sličnih konkurentskih proizvoda na tržištu. No, očekuje se da će službena najava biti sljedećeg mjeseca, a komercijalno izdanje gotovo sigurno do kraja rujna, i to u ograničenim količinama i odabranim zemljama i regijama.

Iscurili ekskluzivni renderi OnePlus 12R – nećete vjerovati što kamera može!

S nestrpljenjem ćemo pratiti dolazak OnePlus Folda na tržište i usporediti ga s konkurencijom u paralelnoj recenziji. Do dolaska OnePlus Fold modela telefona, svakako ćemo još imati prilike vidjeti nadolazeće rendere i prikaze a nadamo se i prikazu 3D rendera. Za kraj mislimo kako neće dugo vremena proteći a da ne vidimo OnePlus Fold na “fotografijama uživo”, što bi svakako bilo vrlo zanimljivo.

Najčitanije