Banner
tekst1sl3 3

OnePlus Air Racing Edition – dolazi na Kinesko tlo

OnePlus 17.05.2022. predstavlja novi pametni telefon.

Tvrtka OnePlus je krajem prošle godine najavila kako će u 2022. godini predstaviti čak 80 modela pametnih telefona. Sada smo već na sredini ove 2022. godine i teško je za povjerovati kako će se zaista brojka od 80 uređaja ostvariti.

Android 13 Beta program dostupan je od strane 12 proizvođača

Ipak to nas ne sprječava da se dotaknemo nadolazećeg OnePlus pametnog telefona. Riječ je o predstavniku srednjeg cjenovnog razreda odnosno radi se o modelu OnePlus Air Racing Edition.

tekst1sl1 3

Predstavljanje navedenog pametnog telefona bit će idući tjedan a prema glasinama OnePlus Air Racing Edition donijeti će značajke koje su svakako vrijedne pažnje. U prvom redu imamo prilike govoriti o 6,6” IPS LCD zaslonu kao i Full-HD+ pripadajućoj rezoluciji.

Apple iPhone 15 usvojiti će USB Type-C, 2023. godine

Od ostalih značajki ponajprije bi izdvojili trostruki modul stražnje kamere gdje glavna kamera donosi 64MP. Druga po redu je ultra-široka kamera s rezolucijom od 8MP i makro kamera čija će rezolucija iznositi 2MP. Kada već spominjemo sustav kamera red bi bio da se osvrnemo i na prednju (selfie) kamera koja će dolaziti odnosno biti dostupna s rezolucijom od 16MP.

Znate li tko prodaje najviše mobitela u Kini…?

OnePlus će navedeni Air Racing Edition pametni telefon predstaviti u utorak (17.05.2022.) u Kini a kada se njegov dolazak može očekivati i po kojoj cijeni za sada nam nije poznato.

tekst1sl2 1

Kažimo i ostale značajke nadolazećeg OnePlus Air Racing Edition pametnog telefona. Ovaj članak ne smijemo završiti a da se ne dotaknemo MediaTek Dimensity 8000 chipseta koji uz prisustvo kvalitetnog i dobro omjera radne i interne memorije donosit će zavidno iskustvo korištenja.

Iskoristite sve mogućnosti Huawei nova 9 SE pomoću AppGallery trgovine i Petal Search aplikacije

Riječ je o tome kako OnePlus Air Racing Edition donosi radnu i internu memoriju u obliku: 8/128GB, 8/256GB i 12/256GB. ColorOS pokretat će softversku stranu priče OnePlus Air Force Edition pametnog telefona.

Google najavio Pixel tablet ali na tržište neće prije 2023. godine

Tome je tako jer će predstavljanje pametnog telefona biti u Kini a za sada se očekuje kako će i prodaja biti isključivo vezana uz kinesko tlo. Kako smo i rekli na početku teksta teško je za vjerovati kako će OnePlus do kraja godine dostignuti brojku od ukupno 80 predstavljenih pametnih telefona ali dobro je za vidjeti da se tvrtka trudi da svaki cjenovni razred bude „pokriven” s velikim brojem modela pametnih telefona.

tekst1sl3 3

Ne samo da OnePlus prednjači u predstavljanju modela iz samog vrha ponude već želi i osvojiti srednji cjenovni razred. Upravo se za ovaj OnePlus Air Racing Edition pametni telefon govori kako će biti „flagship killer” a hoće li zaista tome biti tako ostaje svakako za vidjeti.

Aplikacije koje su promijenile našu svakodnevicu

Pričekajmo predstavljanje 17.05.2022. a ona ćemo moći reći nešto više u vezi nadolazećeg OnePlus Air Racing Edition pametnog telefona.

Najčitanije