Banner
tekst1naslovna 2

OnePlus Ace 2 Pro na tržište dolazi 16.08.2023. sa 23GB RAM-a

OnePlus priprema jedan "zvjerski" pametni telefon koji će se moći pohvaliti sa 24GB radne memorije.

Naravno, sada će velika većina vas pomisliti kako je ovdje riječ o “nekoj šali”, ali nije. Dana 16.08.2023. godine, OnePlus će predstaviti model pametnog telefona nazvan Ace 2 Pro. OnePlus nije još otkrio koliko prostora za pohranu će imati model sa 24 GB RAM-a, no prema podacima iz AnTuTu-a, dolazit će sa ugrađenim skladištem od 1 TB. Također će biti dostupna verzija sa 16 GB RAM-a, koja bi mogla imati 256 GB ili 512 GB prostora za pohranu.

WhatsApp donosi pejzažni način rada i još toga

OnePlus je već ranije potvrdio da će Ace 2 Pro biti opremljen Snapdragon 8 Gen 2 SoC procesorom i imat će 6,74-inčni 120Hz 1,5K OLED zaslon s podrškom za HDR10+ i pikselnom gustoćom od 450 ppi. Napajat će ga baterija kapaciteta 5000 mAh, a tvrde da će se brzo napuniti za 17 minuta pomoću isporučenog GaN punjača od 150 W, koji također podržava 45 W USB PD punjenje.

tekst1sl1 5

S obzirom na to da nas dijeli samo šest dana do službenog predstavljanja, očekuje se da će OnePlus otkriti još nekoliko značajki Ace 2 Pro kako bi dodatno podigao interes javnosti. Također, očekujemo da će uskoro biti dostupne dodatne fotografije i možda čak i demonstracija uživo pametnog telefona OnePlus Ace 2 Pro.

Netflix želi glumiti PlayStation – ako imate iPhone to je moguće

Predsjednik OnePlus China, Li Jie Louis, istaknuo je revolucionarnu tehnologiju nazvanu “Rain Touch Control” koja omogućuje precizno reagiranje zaslona čak i pod zahtjevnim uvjetima, poput kiše. Ova tehnologija omogućuje osjetljivost zaslona na dodir čak i kad drugi uređaji, poput iPhone 14 Pro, pokazuju slabiju reakciju.

tekst1sl2 4

Očekuje se da će pametni telefon biti lansiran u Kini, 16.08.2023. godine, dok će za ostatak svijeta možda biti dostupan kao model “12R”. Izgleda da OnePlus, osim svog nadolazećeg sklopivog modela, planira predstaviti vrhunski pametni telefon kasnije ove godine.

Xiaomi Mix Fold 3 – dolazi 14.08.2023. a tu su i fotografije

Bitno je istaknuti kako nas zanima kako će se potpuno iskoristiti 24 GB radne memorije u ovom pametnom telefonu i koliko je to dovoljno za rastuće zahtjevne zadatke pametnih telefona koji se svake godine sve više povećavaju. Kakvo je vaše mišljenje o dolasku pametnog telefona s 24 GB radne memorije? Smatrate li da je to previše ili dovoljno za zahtjevne zadatke koji se postavljaju pred pametne telefone? Sa nestrpljenjem iščekujemo 16.08.2023. kako bismo napokon vidjeli sve što OnePlus ima za nas. Iako se nadamo da ćemo vidjeti i prvi sklopivi telefon, izgleda da će se sve zadržati samo na željama. OnePlus Ace 2 Pro je gotovo tu, “iza ugla”.

Naravno to nas ne spriječava da sada uživamo u nekim fotografijama kao i prikazu u video zapisu. Ali do onog pravog iskustva i dobro nam poznatog “wow” efekta, biti će potrebno pričekati još nekoliko dana.

Najčitanije