Banner
tekst3naslovna 1

OnePlus 7, 7T i 7T Pro dobili su Android 12 – bolje ikad nego nikad

OnePlus za svoje modele iz 2019. godine (OnePlus 7, 7T, 7T Pro) donosi Android 12 nadogradnju.

Proteklo je dva mjeseca od kada je Google predstavio Android 13 i donio isti na svoje Pixel pametne telefone. Proizvođači pametnih telefona sada su u procesu prilagodbe i skorašnjeg puštanja Android 13 na svoje modele pametnih telefona.

Hrvatski Telekom u problemu – mora platiti kaznu od 36 milijuna kuna

U tome svakako prednjači Samsung koji će to uraditi već 17.10.2022. ali i drugi svakako ne zaostaje previše. Ipak danas se želimo reći kako dvije godine stariji modeli odnosno oni koji datiraju iz 2019. godine (napokon) dobivaju Android 12.

tekst3sl1 1

Riječ je o OnePlus modelima pametnih telefona, odnosno o OnePlus 7 seriji. Da budemo precizniji Android 12 dobiti će OnePlus 7, OnePlus 7T i OnePlus 7T Pro pametni telefoni a kao što smo i rekli sva tri modela imaju godinu proizvodnje 2019.

Huawei Watch GT 3 Pro je kralj personalizacije

OnePlus je prije nekoliko tjedana započeo Beta testiranje Androida 12 za tri navedena modela, što znači kako svi oni koji su se uključili u Beta program, sada imaju priliku izvršiti nadogradnju (posjedovati) finalnu verziju.

tekst3sl2

A oni koji to nisu, tu će priliku imati za nekoliko tjedana. Ažuriranje sa sobom donosi sigurnosnu razinu od kolovoza 2022 ali vjerujemo da je to samo „privremeno” jer će Android 12 sa sobom donijeti zakrpu sigurnosne razine iz listopada 2022.

OnePlus Nord Watch predstavljen – donosi 30 dana autonomije

OxygenOS 12.1 donijeti će to „dugo očekivano” Android 12 korisničko iskustvo. A osim dobro nam poznatih značajki i mogućnosti, reći ćemo kako OxygenOS 12.1 sa sobom donosi i mnogo bolju potrošnju odnosno štednju baterije.

OnePlus Logo

Dobro nam poznati vizualni dizajn Android 12 i „Material Design” samo su neki od benefita prelaska na Android 12. Tamni način rada odnosno „Dark Tema” dostupna je dolaskom OxygenOS 12.1 (Android 12).

Apple iPhone 14 pri proizvodnji košta 20% više u odnosu na iPhone 13

Galerija fotografija sada pruža mnogo više mogućnosti i načina korištenja u različitim elementima. Da više puno ne govorimo o tome što Android 12 donosi još ćemo samo reći kako prilikom preuzimanja Android 12 (OxygenOS 12.1) potrebno je biti povezna na Wi-Fi kako bi se izbjegnuli dodatni troškovi pružatelja mobilnih usluga.

tekst4naslovna

I naravno baterije OnePlus treba biti na razini napunjenosti iznad 50%. Veličina nadogradnje iznosi 1,57GB te je ovisna o tome na kojem se modelu izvodi.

11. godišnjica smrti Steve Jobsa – vizionara Applea

Naravno brzina nadogradnje (preuzimanja) uvelike ovisi i o brzini interneta (Wi-Fi veze) kojega posjedujete, što je internet brži to će nadogradnja biti brže gotova.

Stigao je Huawei Nova 10

Ako posjedujete OnePlus 7, OnePlus 7T ili OnePlus 7T Pro savjetujemo vam da nadogradnju odradite odmah kada vam ista postane dostupna. Odnosno provjerom dostupnosti, odlaskom unutar „Postavki”, „O Telefonu”, „Ažuriranja”.

Najčitanije