Banner
tekst2naslovna 10

OnePlus 10 /10 Pro i OnePlus Pad mogli bi biti predstavljeni zajedno na CES sajmu

OnePlus radi na prvom tabletu ali čini se kako prije njega možemo očekivati nadolazeći flagship model pametnog telefona.

Pri spominjanju tvrtke OnePlus uvijek se usredotočimo na nadolazeće modele pametnih telefona ili novijih inačica mobilne platforme. Nikada do sada nismo imali prilike pisati o možebitnim glasinama i navodima u vezi tableta iz okrilja OnePlus tvrtke. Danas pak to postepeno mijenjamo i donosimo makar sitne navode i glasine glasina koje se dotiču moguće objave odnosno rada na OnePlus novom hardveru. On bi prema svim navodima trebao biti upravo tablet.

Samsung Galaxy S22 / (Note) – fotografija i benchmark rezultati

Srpanj 2021, godine bilo je vrijeme kada je OnePlus tvrtka podnijela zahtjev za patentno prav na ime OnePlus Pad što bi svakako ukazivalo na prvi OnePlus tablet. Sada pak imamo nešto više informacije i navoda koje se dotiču tableta a prva od njih je navodno Snapdragon 8 Gen 1. Ovo bi svakako uzeli s velikom dozom rezerve. Ono što se mislilo je kako će OnePlus Pad biti predstavljen zajedno sa OnePlus 10 modelom pametnog telefona.

OnePlus 10 donosi Snapdragon 8 Gen 1

Čini se kako se ipak to neće desiti odnosno OnePlus Pad neće biti predstavljen zajedno sa narednom generacijom OnePlus flagship modela pametnog telefona. Predstavljanje One Plus 10 i OnePlus 10 Pro modela navodno će biti na nadolazećem CES sajmu točnije 5, siječnja. Ovo bi značilo kako OnePlus Pad ipak neće biti predstavljen u prvoj polovici 2022, godine kako se i očekivalo. Kada i gdje će biti predstavljanje prvog tableta iz okrilja OnePlusa nije poznato.

Android igre dolaze na Windows 10 i 11 iduće godine

Iako bismo iskoristili priliku i naveli neke od značajki koje će dolaziti s OnePlus 10 Pro modelom. Već smo naveli kako će OnePlus 10 linija (OnePlus 10 i OnePlus 10 Pro) biti pokretani Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 chipsetom. Govori se kako će isti biti dostupan u čak dvije inačice interne memorije odnosno one radne.

Prva verzija donosit će 8GB radne memorije i 128GB interne dok će druga posjedovati 12GB radne te 256GB interne memorije. Osim navedenog riječ je i o kapacitetu pripadajuće baterije od 5,000mAh što se dotiče OnePlus 10 Pro modela. Kada smo već kod kapaciteta baterije kažimo i to kako će OnePlus 10 Pro doći sa 125W ultra brzim punjenjem. Dok se za OnePlus 10 očekuje kako će dolaziti također s brzim punjenjem ali nešto slabijim 65W.

Suosnivač OnePlusa radi na vlastitom pametnom telefonu

Naravno internetom se pojavio navod o cijeni odnosno sam iznos za oba modela. Tako bi slabiji (dostupniji) brat OnePlus 10 trebao koštati negdje oko 750$ dok će skuplji (jači) model OnePlus 10 Pro navodno imati cijenu od 1000$. Nije potvrđeno ali se govori kako će oba OnePlus 10 modela dolaziti s OLED zaslonom i sa 120Hz stopom osvježenja zaslona.

OnePlus Watch „Harry Potter Edition” uskoro u prodaji

Stavimo sve ovo u jednu cjelinu i kažimo kako se mislilo da će OnePlus zajedno predstaviti nadolazeći model i prvi tablet ali čini se kako tome ipak neće biti tako.

OnePlus Buds Z2 – nadolazeći gadget iz OnePlusa

Usprkos tome mi vam donosimo i nekoliko fotografije koje donose prikaz OnePlus 10 / OnePlus 10 Pro modela pametnog telefona. Znamo kako ćemo još do samog predstavljanja čuti i pisati o značajkama i mogućnostima te ćemo sve njih prenijeti na našim stranicama.

Najčitanije