Banner
tekst2naslovna 6

Nubia Red Magic 8 Pro – podrška za 165W žično punjenje

Nubia pomiče granice kada se govori o brzini punjenja pametnih telefona.

O Nubia pametnim telefonima već smo imali prilike pisati (a vi čitati) na našim stranicama. Ovoga puta nećemo pisati o „surovim” značajkama nekog od nadolazećih Nubia modela.

ZTE Nubia Z40 Pro – donosi magnetno punjenje na Android platformu

U stvari pisat ćemo o jednom ali se nećemo doticati samih značajki i specifikacije već ćemo se dotaknuti samo jedne (a nama vrlo zanimljive) značajke.

tekst2sl1 9

Radi se o vrtoglavim i „nestvarnim” brojkama kada se govori o podrški za brzo žično punjenje. Do sada smo na tržištu imali prilike vidjeti Xiaomi koji je pri svojim pojedinim flagship modelima dobio mogućnost brzog punjenja od 120W.

ZTE Nubia Z40 Pro 5G – telefon sa „najboljom” kamerom ikada

To je u praksi (stvarnom životu) rezultiralo punjenjem Xiaomi pametnog telefona od 0% do 100% za 20min a ako vam je to „presporo” može se uključiti i Turbo-mod i onda se ta minutaža svede na 17min.

tekst2sl2 1

Ostavimo sada Xiaomi po strani i kažimo kako je ta žična brzina punjenja sada podignuta na višu razinu, odnosno bit će uskoro. Naime Kineski proizvođač pametnih telefona „Nubia” certificirala je žičnu brzinu punjenja od visokih 165W.

Peugeot početkom 2023. godine najavljuje svoj koncept elektrifikacije

Te će pripadajuća brzina prvi puta na tržište doći zajedno sa modelom pametnog telefona „Nubia Red Magic 8 Pro”. Moramo reći kako ovo nije prvi puta da Nubia brzine punjenja podiže na visoku ljestvicu jer je nešto slično napravljeno i s Nubia Red Magic 7 Pro koji donosi brzinu od 135W.

tekst2sl3

Iako na našem tržištu odnosno našoj regiji ovaj proizvođač i nije odveć baš poznat jer dostupan nije u našim krajevima. No to ne znači da se ponekad ovim modelima ne možemo posvetiti i ne možemo reći nekoliko riječi, posebice ako je ovakva vrhunska značajka u pitanju, što u svakoj mjeri uvelike podržavamo.

Samsung proizvodi 70% zaslona za iPhone 14 modele

Nubia Red Magic 8 Pro doći će na tržište (možda) krajem ove ili početkom iduće 2023. godine. Sada će neki od vas reći kako je Nubia dostupna na globalnoj razini (u pojedinim državama) i svakako ćete biti u pravu.

tekst4sl5

Ali za našu regiju (Balkan) Nubia nije dostupna. E sada sljedi jedan dio teksta koji će vas „ostaviti bez riječi”. Ove vrtoglave brzine bit će isključivo namijenjene za Kinesku inačicu Nubia Red Magic 8 Pro modela.

Tesla Phone 5G doći će kao „kazna „ Appleu i Googleu – tvrdi Musk

Dok će ona „globalna inačica” i dalje ostati na maksimalnih 65W. Isto kao što je to bio slučaj s Red Magic 7 Pro, ovaj je model na Kineskom tlu donosio 135W, dok je ona globalna inačica donosila odnosno donosi 65W. Snapdragon 8 Gen 2 čip također će se naći i pokretati unutar Nubia Red Magic 8 Pro modela.

TEKST1naslovna

A njegova baterija kapaciteta 5,000mAh od 0% do 100% (sa 165W punjenjem) bit će napunjena za 15min. Možemo završiti ovaj članak nadanjem kako će Nubia u narednim godinama ipak dovesti „vrtoglave brzine” punjenja na globalnu razinu.

GTA VI izlazi 2024. godine – tako tvrdi Microsoft

Nešto slično kao što je napravio Samsung po pitanju čipova odnosno dolaska Snapdragon čipa na svim (globalnoj razini) modelima.

Najčitanije