Banner
Samsung Note 8

Ovo je novi Samsung Galaxy Note 8

Najpoznatiji i najpouzdaniji leaker, Evan Blass, je objavio službeni render Samsunga Galaxy Note 8 koji će biti predstavljen 23.8. u New Yorku. 

Samsung Galaxy Note 8 je još jedna loše čuvana tajna. Namjerno ili slučajno – to je u sferi nagađanja.

S druge strane, Evan Blass ima opaku reputaciju – njegovi leakovi su se pokazali izuzetno pouzdani, čovjek nikada ne objavljuje fake fotografije. S time na umu, ne sumnjamo da je ovo novi Samsung Galaxy Note 8 (klik otvara veilku fotografiju).

Stylus izgleda isto kao na Note 7 a nažalost smještaj otiska prsta je jednako loš kao i na S8 obitelji. Zapravo je i lošiji jer je Note 8 veći, pa će time biti još teže dohvatljiv. Bit će tu i prepoznavanje lica (radi dobro dok ima svjetla!) i skener šarenice oka (ne radi s naočalama ili lećama :-().

Od specifikacija, očekuje se da će Samsung Note 8 donijeti 6 GB RAM-a, Exynos 8895 ili SD835 čipset ovisno o tržištu te dvije stražnje kamere. Jednu širokokutnu sa 12 MP i jednu sa 3x optičkim zumom, obje optički stabilizirane i s vrhunskom kvalitetom fotografija.

Zaslon će biti HDR AMOLED, 18.5:9 omjera stranica, dijagonale 6.3″ i izgleda s višom rezolucijom, oko 4K kvalitete. To je nevidljivo golim okom, ali je sjajno za VR – napokon ćemo se riješiti screendor efekta. Štoviše, ako će Note 8 zaista imati 4K zaslon, kvaliteta prikaza će biti vidljivo oštrija od premium VR rješenja na tržištu (HTC Vive, Playstation VR). Nice…

Najčitanije