Banner
Mobiexpress

Novi mobiteli u Mobiexpressu

Dopadaju li vam se kineski mobiteli s dobrim omjerom specifikacija i cijene? Naravno, no servisna podrška raznih webshopova je noćna mora. Ne i kod Mobiexpressa, hrvatske tvrtke koja ima vlastiti servis i popravlja sve što prodaje, uz čak 24 mjesečno jamstvo. Evo što nude…

O zamkama kupovine kineskih mobitela smo već pisali. Da sumiramo: kupovinu preko stranih webshopova ne preporučamo, i ako nas pratite neko vrijeme, možete vidjeti da niti ne testiramo jeftine kineske mobitele koji za 100 dolara nude čipsete sa 100 jezgri :-).

Ne zato jer smo bahati ili puni novaca: jednostavno, najčešće se pokaže da je to mačak u vreći , od muljanja sa specifikacijama, preko loše kvalitete do izostanka softvera. Reklamacija? Prosurfajte malo forumima…

I da, zato ne reklamiramo ponude takvih webshopova – za razliku od naših kolega, iako dobivamo ponude – jer nam je zadovoljstvo čitatelja na prvom mjestu.

No, Mobiexpress je sasvim druga priča. Radi se o domaćem webshopu, sa sjedištem u Novigradu u Istri.

Glavni razlog zašto smo krenuli u suradnju s njima – uskoro stižu prvi mobiteli na test – jest upravo postojanje vlastitog servisa.

Sve mobitele koje prodaju mogu sami popraviti / zamijeniti za novi.

Također na sve modele daju jamstvo od 24 mjeseci, dok je plaćanje standardno – svim karticama (Mastercard, Amex, Diners, Maestro, Visa, Dinacard, Discover – jednokratno, Amex 2-6 rata, Diners 2-12 rata, Mastercard i Visa Avenue Mall Zagrebačke banke 2-24 rate, beskamatno, a podržavamo i PayPal plaćanje, pouzećem, internet bankarstvom.

Mobitele šalju besplatno Overseas express dostavom, a za manje pakete troškovi poštarine su 20,00 kn preko Tiska i Preporučenom poštom.

Ponuda im je vrlo dobra, a osim kineza tu su i svi renomirani brandovi. Izdvojit ćemo nama najzanimljivije modele, poput metalnog, zlatnog Xiaomi Redmi Note 3 koji je izvrsna kupovina po svim parametrima, i kojeg ćemo prvo testirati:

Xiaomi Redmi Note 3 gold

Ili Elephona P8000, s vrlo dobrim omjerom uloženo dobiveno:

elephone P8000

Ili primjerice prave zvjerčice u dolasku, Elephone Vowney 4

elephone Vowney 4

Umi Rome 3 također nudi mnogo za svoju cijenu:

Umi Rome 3

Moramo priznati da nam je izuzetno drago što možemo odgovarati na upite čitatelja o sve popularnijim kinezima i preporučiti im kupovinu u Mobiexpressu, bez bojazni da ćemo za koji mjesec biti zatrpani hrpom ljutih mailova 🙂

Najčitanije