Banner
tekst2sl1 3

Nothing Phone (2) – predstavljanje 11.07.2023.

Sve što imamo jesu niz naklapanja i glasine koje ističu kako će ovaj model telefona biti na tragu „mističnosti” kao i njegov prethodnik (odnosno onaj koji je još uvijek aktualan).

Onaj „ništa” pametni telefon o kojem su svi tako govorili i puno prije predstavljanja, dobiti će svojeg nasljednika. Logično njegovo ime bit će Nothing Phone (2) i tržištu će biti predstavljen pod sloganom „Dođite na svijetlu stranu”.

Samsung Exynos W930 pokretati će Galaxy Watch 6

Iako o ovom modelu telefona još uvijek nije poznat niti jedan detalj. Sve što imamo jesu niz naklapanja i glasine koje ističu kako će ovaj model telefona biti na tragu „mističnosti” kao i njegov prethodnik (odnosno onaj koji je još uvijek aktualan).

tekst2sl2 2

Naravno ne bi mi bili sebi svojstveni da se ne bi glasinama bavili. Pa tako možemo slobodno istaknuti kako će Nothing Phone (2) sa sobom donijeti Snapdragon 8 Gen 2 (što je i očekivano).

Alfa Romeo prelazi na „električnu” stranu priče – crossover prvi na tržištu

Ali naravno osim njega ovaj će imati i 120Hz stopu osvježenja prikaza pri AMOLED zaslonu. Očekivanih 12GB radne i 256GB interne memorije za današnje standarde je sasvim očekivano ali naravno sve ovo još uvijek treba uzeti s dozom rezerve.

tekst2sl3 1
Nadolazeći Nothing Phone (2) !

Iako se već sada prema ovim značajkama dade zaključiti kako će Nothing Phone (2) biti model telefona iz samog vrha ponude – odnosno „flagship” serije.

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra dobio FCC certifikat

Postavlja se pitanje samo od sebe koja će mu cijena biti? S obzirom na to da je Carl Pei (bivši suosnivač OnePlusa i osnivač/CEO Nothinga) sam rekao da je Nothing Phone (2) namijenjen kao premium opcija, u potpunosti očekujemo da će se tvrtka pokušati natjecati s velikim igračima poput Samsunga, Googlea i Applea.

tekst2sl4
Nadolazeći Nothing Phone (2) !

Ne možete a da ne dobijete osjećaj Davida i Golijata s ovim, jer se čini malo prerano da se Nothing nađe u istom cjenovnom rangu kao iPhone 15, Galaxy S23 i Pixel 8.

Wear OS 4 donosi mogućnost promijene telefona bez potrebe „tvorničkih postavki” sata

Pa opet, možemo samo bodrimo za ništa jer se, barem za sada, čini kao vrsta svježe nove krvi koja nam je potrebna za stupanje na pozornicu. Dali su ovo samo „obične želje” Carl Pei-a da pomrsi račune „velikim igračima”?

tekst4naslovna1

Odgovor ćemo vrlo brzo doznati. Ali nekako smo mišljenja da ovaj model telefona i samog proizvođača nekako ne treba ubrzano stavljati pri sam vrh.

Apple – (besplatno) preuzmite bete: iOS 17, iPadOS 17, MacOS Sonoma, watchOS 10

Jer trebat će proteći još mnogo vremena a da Nothing tvrtka bude mogla sjesti za isti stol gdje se nalaze Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi pa i Sony.

tekst4sl1 2

Sve su ovo proizvođači koji su dugi niz godina na tržištu i jedan Nothing svakako im „preko noći” ne može pomrsiti račune. Umalo smo zaboravili reći kako će se pitanje autonomije riješiti implementacijom baterije kapaciteta 4,700mAh.

YouTube po tiho gura „Shorts” na vrh vašeg Feed-a – korisnici bijesni!

Ali naravno ponovno ćemo pisati o nadolazećeg Nothing Phone (2) modelu telefona kada budemo imali više dostupnih informacija i značajki.

Najčitanije