Banner
tekst2sl4
Nadolazeći Nothing Phone (2) !

Nothing Phone (2) na slikama – dostupne i boje

Iz perspektive dizajna, Nothing je napravio minimalne izmjene u usporedbi s Nothing Phone (1). Ove izmjene uključuju suptilno zakrivljen dizajn stražnje strane i uvođenje fragmentiranog Glyph dizajna sučelja.

MKBHD je nedavno pružio ekskluzivni prvi pogled i kratko praktično iskustvo dugo očekivanog Nothing Phone (2). Kao rezultat toga, brend je sada službeno predstavio službenu sliku Nothing Phone (2).

Xiaomi Mix Fold 3 također će propustiti međunarodno izdanje

Iako je dizajn Nothing Phone (2) prethodno prikazan u videu, potvrđeno je da će nadolazeći uređaj biti dostupan u dvije opcije boja: sivoj i bijeloj.

tekst1naslovna 3

Iz perspektive dizajna, Nothing je napravio minimalne izmjene u usporedbi s Nothing Phone (1). Ove izmjene uključuju suptilno zakrivljen dizajn stražnje strane i uvođenje fragmentiranog Glyph dizajna sučelja.

Apple Vision Pro headset ne treba kontrolere – Zašto?

Nothing Phone (2) specifikacije: (šuška se) Nothing Phone (2) vjerojatno će imati 6,7-inčni AMOLED zaslon s potencijalnom FHD+ rezolucijom i brzinom osvježavanja od 120 Hz.

tekst2sl3 1
Nadolazeći Nothing Phone (2) !

Sigurnost je poboljšana uključivanjem senzora otiska prsta na zaslonu. Radeći na Nothing OS 2.0, prilagođenoj verziji temeljenoj na Androidu 13, Phone (2) će korisnicima pružiti tri godine nadogradnji Android OS-a i četiri godine sigurnosnih ažuriranja za dugoročnu softversku podršku.

Nokia i Apple ulaze u suradnju kada je u pitanju razvoj 5G opreme

Ispod haube se očekuju pouzdane performanse sa Snapdragon 8 Plus Gen 1 čipsetom koji pokreće Nothing Phone (2). Očekuje se da će uređaj uključivati LPDDR5 RAM i UFS 3.1 pohranu, optimizirajući brzinu i učinkovitost.

tekst3sl1 1
Nothing Phone (2) bit će dostupan u bijeloj te sivoj inačici boja !

Iako će uređaj imati bateriju od 4700 mAh, detalji o mogućnostima brzog punjenja još nisu otkriveni. Podaci o specifikacijama kamere također ostaju neotkriveni. Ovo je po prvi puta (ili nas ispravite ako griješimo) da Nothing kao proizvođač ide ka neki novim bojama, osim dobro nam poznate bijele.

Nothing Phone (2) – koristi „prošlogodišnju” snagu a imamo i fotke uz cijenu

Svakako će biti zanimljivo za vidjeti kako će LED žaruljice izgledati dok svijete a samo kućište telefona nije u „monotonoj” bijeloj boji, već u sivoj.

tekst1sl1 10
USB Type-C / drugačiji dizajn !

Same značajke već smo imali prilike proći na našim stranicama, stoga smo ih sada samo malo „prošli” i ne planiramo se ponovno previše osvrtati na njih.

Nothing Phone (2) – teaseri dolaze kao na dlanu

Svakako je zanimljivo za istaknuti kako će i pripadajući kabel za napajanje i sinkronizaciju biti nešto drugačiji u odnosu na još uvijek aktualni model – Nothing Phone (1).

tekst1sl3 4

Ipak ove nam slike daju i više nego dobar uvid onoga što nas očekuje na predstavljanju a i o predstavljanju i samom procesu prednarudžbe, pisali smo prošli puta odnosno u prošlom članku (link potražite unutar ovog – bit će negdje).

Android dobiva novi logo – 3D izgled i „moćniji” natpis

Za sada nam jedino preostaje da uživamo u pripadajućoj fotografiji i sačekamo još neke glasine za koje vjerujemo da će doći uskoro. Kako to već obično biva u svijetu tehnologija – tržište nikada ne spava a samim time i mi, jer se trudimo donositi vam svježe informacije i značajke svakodnevno na dlan. Nadamo se da smo u tome (u nekoj mjeri naravno i uspješni).

Najčitanije