Banner
tekst1naslovna 17

Motorola Moto G Stylus 2022 – na prvim renderima

Do predstavljanja imamo još više od pola godine ali prvi renderi nam donose prikaz i nekoliko značajki nadolazeće Motorola Moto G Stylus 2022.

Iako je tehnički do predstavljanja Motorole Moto G Stylus 2022 ostalo još više od šest mjeseci, danas po prvi puta imamo pravi pogled na prve rendere. Naravno svjesni smo da ne bi bilo njih da nema marljivih leakera koji se iz dana u dan trude donijeti što više informacija i značajki, tako je i u slučaju nadolazeće Motorole.

Xiaomi 12 Pro i družina biti će predstavljeni 28. prosinca 2021.

Njezino predstavljanje zakazano je negdje za sredinu 2022, godine što bi značilo kako ćemo u Motoroli Moto G Stylus 2022 uživati negdje u ljetnim mjesecima na pješčanoj plaži i uz neki koktel.

Honor slavi prvi rođendan

Šalu na stranu okrenimo se mi prvim značajkama, dizajnu i onome što ovaj model pametnog telefona donosi unutar svojeg kućištu koji je usput recimo unibody odnosno već poznati „Motorola” štih i izgled.

Google Play trgovina donosi način pretraživanja ovisno o uređaju

Osim prepoznatljivog izgleda Motorola Moto G Stylus 2022 donosit će značajke za koje vrijedi mišljenje da i više nego dobro mogu poslužiti pri svakodnevnom korištenju a svakako se ne bi mogle postidjeti i malo zahtjevnijeg načina rada, obrade zadataka koje se stave pred ovaj model Motorola pametnog telefona. Ipak da ne bi sve ostalo na pukim riječima navedimo i nekoliko značajki.

Motorola radi na VR pametnim naočalama

Za primjer recimo kako će Motorola Moto G Stylus 2022 dolaziti s prepoznatljivim (ovalnim) Motorola dizajnom gdje će se na sredini stražnje strane pametnog telefona nalaziti „urezani” Motorola logotip.Povrh njega točnije s njegove lijeve strane bit će smješten modul s trostrukom kamerom od kojeg bi ona glavna donosila 48MP a tu su naravno i širokokutna kao i makro kamera za koje još nemamo informacija s kojim će rezolucija navedene biti dostupne.

Renderi prikazuju i dizajn donjeg brida gdje se jasno može vidjeti „prorez” odnosno 3,5” utor za slušalice za koji moramo priznati kako je u današnje vrijeme upravo taj „dodatak” postao prava rijetkost a to naravno možemo zahvaliti ponajprije Samsungu i Appleu. Kako smo spomenuli već bridove osvrnimo se i na onaj desni koji će na sebi nositi sve „tipke” koje će Motorola Moto G Stylus 2022 posjedovati.

Samsung Galaxy Tab A8 donositi će pristojne značajke za „šaku eura”

Naravno tu nema previše priče i nekakvih nestvarnih očekivanja, već je potrebno reći kako će prve tipke na redu biti tipke za glasnoću odnosno volume up/ volume-down a odmah ispod njih bit će smještena tipka za uključivanje/isključivanje.

https://www.youtube.com/watch?v=XTJ5dhKPrr8

Otišli smo s pričom na bočne bridove a nismo naveli kako će na donjem bridu također biti smješten zvučnik te u sredini USB-Type C utor za punjenje i sinkronizaciju, naravno našlo se prostora i za „olovčicu”. Za sada nemamo navoda hoće li Motorola Moto G Stylus 2022 dolaziti s nekim od načina brzog punjenja iako vjerujemo da hoće.

Sony PlayStation 5 dobiva raznobojne stranice i nove boje kontrolera

Vjerujemo kako prednja strana zanima sve u većoj mjeri nego li su to sve ostale strane zajedno a upravo prednjicom će dominirati 6.81” LCD zaslon. Također je potrebno reći kako će unutar njega biti smješten punch-hole izrez za selfie kameru. Motorola Moto G Stylus 2022 posjedovat će kapacitet baterije od 5,000mAh te će dolaziti sa 6GB radne memorije odnosno 128GB interne memorije.

Samsung Galaxy S22 Ultra ipak će biti Galaxy S22 Note

Motorola Moto G Stylus 2022 bit će pokretana Snapdragon 480+ chipsetom koji baš i nije „posljednji predstavnik klase” ali usprkos tome makar će donositi podršku za 5G povezivanje.

Najčitanije