Banner
gg22

Microsoft Copilot dostupan na Android i iOS platformama

Copilot, Microsoftov AI-Powered Chat Assistant, sada dostupan na Androidu, koristi GPT-4 i DALL·E 3 modele za brze i precizne odgovore te generiranje vizualno privlačnog sadržaja, dok tvrtka dodatno surađuje s Suno za jednostavan alat za stvaranje glazbe, a nedavno je postao dostupan i na Apple App Storeu za iOS korisnike.

Samsung Galaxy S24 modeli imati će slogan: “Epic, just like that”.

U rujnu 2023. godine, Microsoft je uveo značajnu promjenu u svojoj tehnološkoj paleti zamjenjujući Cortanu s Copilotom – novim pomoćnikom pokretanim umjetnom inteligencijom.

Honor X50 Pro: snaga Snapdragon 8+ Gen 1, 108 MP kamera i impresivan OLED zaslon dolaze uz elegantan dizajn

Posljednjeg mjeseca, Copilot je dodatno unaprijeđen integracijom OpenAI-jevog GPT-4 Turbo, čime je osigurao napredne funkcionalnosti i poboljšane odzive. S najnovijim razvojem, Copilot je proširio svoje dosege i postao dostupan korisnicima Android platforme.

1 21

Microsoft je nedavno predstavio Copilot AI-Powered Chat Assistant na Androidu, koristeći OpenAI GPT-4 i DALL·E 3 modele. Ova aplikacija pruža brze i precizne odgovore dok istovremeno generira vizualno privlačan sadržaj iz osnovnih unosa teksta.

Apple: osnovni modeli iPhone-a neće dolaziti s lanjskim procesorima

S obzirom na raznolike mogućnosti koje nudi, Copilot je besplatno dostupan za preuzimanje na Google Play Storeu. Korisnici mogu iskoristiti aplikaciju za pisanje e-poruka, sastavljanje priča, prevođenje jezika, lekturu teksta te planiranje putovanja.

2 20

Posebna značajka, poznata kao Image Creator, koristi DALL·E 3 kako bi pojednostavila proces dizajniranja, pretvarajući tekstualne upite u visokokvalitetne vizualne elemente.

Bharat GPT kao konkurent ChatGPT-u na tehnološkom horizontu

Iako je verzija za Android sada dostupna, Microsoft još uvijek nije službeno potvrdio planove za izdanje Copilota za iOS platformu. Postoje nagađanja o mogućem lansiranju tijekom 2024. godine, ali detalji još nisu potvrđeni. Ovaj korak slijedi Microsoftov nedavni rebranding Bing Chata u Copilot, signalizirajući snažan fokus na razvoju i unapređenju ovog AI pomoćnika.

3 16

Copilot na Androidu pruža iskustvo koje snažno odražava njegov pandan ChatGPT, nudeći različite mogućnosti uključujući chatbota, generiranje slika i pisanje teksta.

Samsung One UI 6.1 donosi “Battery Protection” koju već sad možete isprobati

Onima koji su već koristili Bing Chat na iOS-u, Microsoft nudi trenutni pristup sličnim značajkama putem aplikacije Bing. Razvoj Copilota u areni mobilnih aplikacija jasno ukazuje na njegovu transformaciju u svestrani alat, sposoban zadovoljiti različite potrebe korisnika.

4 16

Tvrtka Suno, poznata po svojim algoritmima umjetne inteligencije u skladanju glazbe, usko je surađivala s Microsoft Copilotom kako bi predstavila jednostavan alat za izradu pjesama bez napora.

Samsung Galaxy S24 ljepotani ponovno poziraju [specifikacije]

Ovaj alat koristi tekstualne upite korisnika, a algoritam preuzima kontrolu generirajući potpuno realizirane pjesme s pratećim tekstovima i glasovima za pjevanje. Ovaj proces funkcionalno je usporediv s OpenAI-jevom aplikacijom ChatGPT za pametne telefone. Aplikacija Copilot korisnicima iOS-a omogućuje pristup Microsoft Copilotu, omogućujući im da lako sastavljaju e-poštu, postavljaju upite i sažimaju tekst. Značajna prednost ove aplikacije je integracija s DALL·E3, generatorom teksta u sliku, što omogućuje korisnicima generiranje slika unutar iste aplikacije.

5 12

Copilot donosi značajnu prednost u odnosu na druge AI glasnike jer omogućuje besplatan pristup GPT-4, najnovijem OpenAI modelu za velike jezike.

HONOR Magic V2 može izdržati više od 400.000 savijanja 

Ovo predstavlja značajan napredak u odnosu na besplatnu verziju ChatGPT-a, koja koristi GPT-3.5. Korištenje GPT-4 značajno poboljšava mogućnosti i odziv aplikacije, čineći je konkurentnom na tržištu AI pomoćnika. Microsoftov strateški potez rebrendiranja Bing Chata u Copilot odražava se u fokusu tvrtke na pružanje samostalnog iskustva, usklađujući se s ChatGPT-om.

6 9

U nastojanju da dodatno naglasi autonomnost Copilota, Microsoft je uveo i zasebno web iskustvo, čime ga dodatno razlikuje od Binga i naglašava njegovu samostalnost u odnosu na prethodnu platformu.

Samsung Galaxy S24 serija za Američko tržiše donosi Snapdragon 8 Gen 3

Ova integracija na webu osigurava korisnicima jednostavan pristup Copilotu, bez obzira na to koriste li mobilne uređaje ili računalne preglednike.

Istraživanje: gadgeti pomažu pri uvođenju zdravih navika

Nedavno, Copilot je proširio svoje dostupnosti, sada je dostupan za preuzimanje na Apple App Storeu za korisnike iOS-a i iPadOS-a. Ovaj korak označava značajnu prekretnicu u Microsoftovim naporima da isporuči napredna AI rješenja na različitim platformama.

Google napada ChatGPT – stiže Gemini

Korisnici sada mogu iskusiti snagu Copilotove AI pomoći, integraciju teksta u sliku te poboljšane mogućnosti GPT-4 izravno na svojim iOS uređajima, čime Microsoft jača svoju prisutnost u ekosustavu mobilnih aplikacija.

Preuzmite Microsoft Copilot:

GooglePlay-button400x400

 

 

AppStore-button400x400

Najčitanije