Banner
Cover IA

Microsoft AI za poslovne korisnike Bing Chat Enterprise

Izgleda kako Microsoft zaista želi ugurati segment umjetne inteligencije u svaki dio (i najmanju poru) svojega poslovanja. Nakon priče oko Bing tražilice i sve većeg postotka implementacije umjetne inteligencije, ekipa iz Remonta ide „korak dalje”.

Izgleda kako Microsoft zaista želi ugurati segment umjetne inteligencije u svaki dio (i najmanju poru) svojega poslovanja.

Širokopojasni Internet značajno usporava svoj razvoj od 01.12.2023. – korist ima HT

Nakon priče oko Bing tražilice i sve većeg postotka implementacije umjetne inteligencije, ekipa iz Remonta ide „korak dalje”.

Samsung predstavlja novu generaciju Grafičke Radne Memorije – GDDR 7

Naime sada im je u cilju dovesti umjetnu inteligenciju ka poslovnim korisnicima (naravno jer oni imaju love). Stoga je Microsoft „poslovnjacima” predstavio Bing Chat Enterprise.

tekst2sl1 6

Bing Chat Enterprise jučer je uveden za korisnike Previewa, što znači da ga više od 160 milijuna ljudi može isprobati odmah (prema Microsoftu).

Znanstvenici testirali HONOR 90: Zaslon može smanjiti naprezanje očiju

Uz to, tehnološki div sa sjedištem u Redmondu također je otkrio cijenu Microsoft 365 Copilot. Predviđeno da stigne u nadolazećim mjesecima, ovaj alat će imati cijenu od 30 USD (mjesečno, po korisniku) za klijente Microsoft 365 E3, E5, Business Standard i Business Premium.

Uz korištenje već dostupne jezgre Bing Chata, Bing Chat Enterprise dolazi kao alat koji koristi umjetnu inteligenciju uz zadržavanje komercijalne razine zaštite podataka.

Samsung Galaxy S23 Ultra gejming i Knox Security

Kako Microsoft objašnjava: “Ono što ulazi – i izlazi – ostaje zaštićeno. Podaci chata se ne spremaju, a Microsoft nema pristup očima – što znači da nitko ne može vidjeti vaše podatke.”

introducing your copilot for the

Na ovaj se način klijentovi podaci ne koriste za obuku modela, ali Bing Chat Enterprise ostaje sposoban pružiti bolje odgovore pri istraživanju uvida, analizi podataka ili samo online razmišljanju.

Wi-Fi odlazi u „zaborav” – dolazi Li-Fi

Probna verzija Bing Chat Enterprisea besplatno je dostupna u Microsoft 365 E3, E5, Business Standard i Business Premium. Nakon što izađe iz ove faze, cijena će biti 5 USD (mjesečna naknada po korisniku).

highlights from bing and microso

Microsoft obećava da će u budućnosti ponuditi i pristup Bing Chat Enterpriseu putem Windows Copilota. Posljednje, ali ne manje važno, Microsoft je također najavio dostupnost vizualnog pretraživanja u Bing Chatu.

Google Bard AI – sada ima podršku za nove jezike među kojima je i Hrvatski

Kao što mu ime sugerira, ovaj alat omogućuje korisniku učitavanje slike (ili korištenje one koja je već dostupna na mreži) i dobivanje povezanog sadržaja. Bing Chat Enterprise će ga dobiti i u budućnosti.

tekst1sl2 1

Hoće li ovo sve pomoći poslovnim korisnicima da više zavole umjetnu inteligenciju, svakako nam ostaje za vidjeti. Ali ipak ne smijemo smetnuti s uma kako je korištenje računala i tražilica na onaj „dobri stari način” i dalje najviše zastupljeno.

Android: Obrišite ove dvije aplikacije – podatci se šalju Kini !

Bez obzira koliko se ekipa iz Remonta (ili neka druga) to odlučila promijeniti. Oni a i svi ostali svakako moraju znati da neće korisnici bili oni obični ili poslovni „preko noći” promijeniti svoje navike. Ipak ako imate želju iskušati Bing Chat Enterprise, to jednostavno možete i učiniti „klikom” na link i svakako nam javite utiske.

Najčitanije