Banner
tekst2naslovna

Honor Magic V2 na fotografijama

Honor danas predstavlja Magic V2, sklopivi pametni telefon. Naravno red je da se dotaknemo značajki ali i bacimo „prvi pogled” na dostupne fotografije i prije samog predstavljanja.

Honor danas predstavlja Magic V2, sklopivi pametni telefon. Naravno red je da se dotaknemo značajki ali i bacimo „prvi pogled” na dostupne fotografije i prije samog predstavljanja.

Samsung Galaxy Z Fold 5 osvanuo na Reddit platformi – usprkos strogoj zabrani

Honor Magic V2 prikazan je u plavoj i crnoj boji, iako imamo samo obilazak uređaja u sklopljenom stanju. Vidimo da pokrovni zaslon ima tanke okvire i izrez za probušenu rupicu za prednju kameru.

tekst2sl1 3

Zanimljiviji dio je da se desna strana panela savija u okvir. Magic V2 je jedan elegantni sklopivi uređaj s uskim profilom i bit će među najtanjim sklopivim uređajima na tržištu.

ChatGPT postepeno gubi popularnost – što je tome razlog?

Prema nagađanjima, uređaj teži manje od 240 grama. I plava i crna verzija telefona donose završni sloj poput kože i značajan modul kamere koji prilično strši, posebno na bočnim profilnim telefona.

tekst2sl2 3

Vidimo tri senzora kamere na stražnjoj strani i već znamo da će glavni snimatelj imati 25 mm ekvivalentnu leću s otvorom blende f/1.9. Ostatak specifikacija još uvijek je prilično nejasan – glasine sugeriraju da će glavni zaslon biti LTPO AMOLED varijante s višom stopom osvježavanja od svog prethodnika i visokofrekventnim PWM zatamnjivanjem.

Samsung Galaxy Z Flip 5 ponovno „pozira”

Očekuje se da će nadolazeći sklopivi Honor biti lansiran u dvije verzije s jednom sa Snapdragon 8 Gen 2 čipsetom s do 16 GB RAM-a i do 512 GB prostora za pohranu i jeftinijom verzijom s prošlogodišnjim Snapdragon 8+ Gen 1 SoC-om.

tekst2sl3 2

Očekujemo i bateriju od 5000 mAh s podrškom za bežično punjenje od 50 W. Hoće li zaista Honor uspjeti pomrsiti račune uskoro dostupnom Samsung Galaxy Z Fold 5 modelu telefona, svakako ostaje za vidjeti.

Apple iPad sa OLED zaslonom biti će predstavljen 2024. godine

No naravno bit će potrebno da protekne još neko vrijeme da vidimo zaista pravi tržišni udio ova dva nadolazeća pametna telefona. Kako sve više govorimo o sklopivim telefonima, tako nam se sve više nameće pitanje a što „čeka” Apple?

tekst2sl4 1

Odnosno kada će (i hoće li ikada) Apple predstaviti sklopivi pametni telefon. Teško je za vjerovati kako će to biti u rujnu kada na tržište bude stigla iPhone 15 serija telefona, o kojoj smo gotovo sve manje više već rekli.

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max u „ekskluzivnoj” plavoj boji – cijena 1,299$

Naravno nije više pitanje kada će nego koji će modeli zaokupirati tržište sklopivih telefona a naravno svi jako dobro vidimo kako se trka vodi između Samsung, Xiaomi, Huawei te još nekoliko proizvođača.

Dok ovi ostali proizvođači pokušavaju svim silama ugrabiti makar jedan dio tržišnog udjela, koji je naravno teško savladati. Odnosno teško se boriti s korisnicima i jednostavno im nametnuti svoj model telefona te dokazati da je taj „bolji” u odnosu na drugi, naravno što Honor dolaskom Magic V2 modela svakako i želi postići.

Najčitanije