huawei
AppGallery 01

MGA Awards: najbolja alternativna trgovina aplikacijama za mobitele je…

Treća najveća trgovina aplikacijama AppGallery proglašena je 'Najboljom alternativnom trgovinom aplikacija godine' na Mobile Games Awards 2023.

AppGallery trgovina aplikacija je osvojiila nagradu za ‘Najbolju alternativnu trgovinu aplikacija godine’ na Mobile Games Awards (MGA) 2023.  gala događaju održanom na BAFTA-i u Londonu.

Prestižno priznanje koje slavi najbolje u mobilnoj industriji, ova nagrada je priznanje AppGallery razvoju i predanosti korisnicima te programerima.

Uz to što je osiguran način kako korisnici mogu jednostavno i sigurno preuzeti aplikacije i igre koje su im potrebne, dodatno je postavljen i pametni ekosustav u kojem programeri mogu potaknuti inovativna iskustva s aplikacijama.

AppGallery gaming 2

Od svog pokretanja 2018., AppGallery platforma bilježi neprekinuti rast, čvrsto se pozicionirajući kao jedna od tri najveće svjetske trgovine aplikacija. Opslužujući više od 580 milijuna aktivnih korisnika mjesečno – što je povećanje od 10% na tržištima izvan Kine u proteklih 12 mjeseci – AppGallery nastavlja nuditi širok raspon popularnih globalnih i lokalnih igara te aplikacija koje korisnicima čine život ugodnijim.

“Dok zemlje diljem svijeta ističu važnost alternativnih trgovina aplikacijama za zdravije i konkuretnije tržište, neizmjerno smo ponosni i počašćeni što smo osvojili ovu nagradu.

Ovo je ključna prekretnica u prepoznavanju iznimne predanosti našim partnerima i korisnicima. Rast i uspjeh AppGalleryja uvelike je rezultat povjerenja i snažne podrške koju imaju u nama, čak i od naših vrlo skromnih početaka.

Nastavit ćemo neumorno raditi kako bismo i nadalje zadržali tu poziciju na tržištu mobilnih aplikacija i igara na svim Android telefonima, a nadamo se i na ostalim pametnim uređajima u bliskoj budućnosti, radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva i platforme koja pomaže programerima da dostignu svoj maksimalni potencijal,” rekao je Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Services Europe.

Zadovoljstvo korisnika glavni je prioritet za AppGallery

AppGallery 01

AppGallery konstantno radi na suradnji s vrhunskim svjetskim brendovima i programerima igara. Time se želi osigurati da potrošači dobiju jedinstvena i pametna iskustva te da imaju pristup nekim od najtraženijih naslova mobilnih igara.

Kako bi bio još primamljiviji za igrače, AppGallery redovito pokreće sezonske kampanje koje nude ekskluzivne promocije koje uključuju popuste na preuzimanja aplikacija, popuste na kupnje putem aplikacije, pa čak i ekskluzivne poklon pakete i bonuse koji im pomažu da ostanu na vrhu u igri koju igraju.

AppGallery pokreće i godišnje Game Fest kampanje kako bi potaknuo korisnike da istraže nove načine igranja na platformi uz niz ekskluzivnih pogodnosti.

Epic Seven 50 per cent discount AppGallery

Igrači će biti razmaženi izborom naslova na AppGallery platformi. Dostupnost igara na zahtjev podržanih velikodušnim ponudama za korisnike pokazuje sposobnost platforme da zadovolji različite preferencije igrača u europskoj regiji.

Osim igara, AppGallery donosi brojne naslove aplikacija u 18 kategorija, uključujući vijesti, društvene medije, financije, zabavu i još više, što znači da će svi aspekti digitalnog života korisnika biti zadovoljeni.

Zapravo, AppGallery statistike dojavljuju povećani interes među ostalim korisnicima Androida. Samo prošle godine, trgovina aplikacija je zabilježila značajan porast broja Android igrača koji ne koriste Huawei uređaje među ovom skupinom.

Zahvaljujući inkluzivnoj prirodi platforme, korisnici koji nisu Huawei kupci mogu lako dobiti pristup AppGalleryju. Prvo moraju preuzeti i instalirati AppGallery s matične web stranice, zatim instalirati HMS Core jer AppGallery neće raditi bez njega, te na kraju izraditi Huawei ID za preuzimanje aplikacija i igara.

Nepokolebljiva čvrsta podrška za programere kroz suradnička partnerstva

AppGallery developerima stavlja na raspolaganje bogatu lepezu alata, mogućnosti i drugih resursa, omogućujući razvoj poslovanja na nove i jedinstvene načine za više od 6 milijuna Huawei registriranih programera.

AppGallery gaming

Uz snažnu i povezanu integraciju, dostupne HMS Core mogućnosti i uz asistenciju posvećenog tima za tehničku podršku, programeri mogu osloboditi punu snagu inovacije svojih radova.

AppGallery također nudi povoljan model dijeljenja prihoda i obilne marketinške resurse za ubrzavanje komercijalne monetizacije globalnih programera. Prema Business of Apps, 79% aplikacija za igre koristi IAP za unovčavanje, a IAP čini 48,2% zarade od mobilnih aplikacija. Zbog toga je udio dijeljenja prihoda od IAP-a koji pruža Huawei za programere viši od prosjeka u industriji, što dugoročno koristi programerima.

AppGallery ima za cilj nastaviti korisnicima pružati široku dostupnost aplikacija, a ne ograničavati dostupnost na temelju ekosustava. Ostajući otvorenom i transparentnom, platforma će nastaviti štititi interese korisnika i graditi snažna i suradnička partnerstva s programerima kako bi osigurala uspješan razvoj ekosustava.

Uz najavu skore europske premijere brojnih uređaja, poput pametnog telefona P60 Pro ili već predstavljenog sata Huawei Watch Ultimate na kojima je predinstaliran AppGallery, možemo očekivati i daljnji razvoj i napredak u sigurnosti i pristupačnosti za korisnika kao i oglašivače.

O Petal Ads:

Petal Ads je brzorastuća i vodeća mobilna oglasna platforma za izdavače, oglašivače i trgovce koji žele potaknuti rast i proširiti svoju publiku.

Petal Ads red logo

Petal Ads pomaže partnerima u postizanju rasta putem svoje opsežne platforme od preko 360.000 izdavača diljem svijeta i oglašivača koji dolaze iz raznolikog raspona od preko 200 industrija. Agencije i tvrtke dopiru do više od 730 milijuna visoko angažiranih i visokovrijednih novih klijenata u cijelom Huawei ekosustavu i šire.

Inovacija je dio DNK Petal Ads platforme koja pruža prvoklasna rješenja za targetiranje koja koriste uvide u hardver, softver i usluge. Ova rješenja koriste dragocjeno znanje stečeno iz podataka prve strane putem inteligentnog sustava korisničkih oznaka kako bi pomogli oglašivačima u izračunu publike, analizi uvida i ponovnom retargetiranju.

Petal Ads je platforma za oglašavanje za one koji žele isplativ način dosezanja neiskorištene i vrijedne nove publike. Odabran od strane poznatih partnera, Petal Ads je nagrađivana platforma s predanošću sigurnosti i privatnosti korisnika, gdje zajedno s lokalnim i globalnim timovima za podršku nudi prilagođena rješenja.

Za više informacija o Petal Ads posjetite: https://ads.huawei.com/usermgtportal/home/index.html

O AppGallery trgovini

AppGallery je službena platforma za distribuciju aplikacija za Huawei uređaje, koja se može pohvaliti zbirkom od 18 kategorija aplikacija s vrhunskim sadržajem odabranim na globalnoj razini.

Osigurava da se aplikacije mogu besprijekorno koristiti u svim scenarijima na svim pametnim uređajima poput pametnih telefona serije nova 10, Mate 50 Pro ili drugih nosivih uređaja poput pametnih satova Watch GT 3 serije, fantastičnog Watch Ultimate ili TWC slušalica FreeBuds 5i.

Mate 50 Pro 1
Kao jedna od 3 najbolje platforme za globalnu distribuciju aplikacija, AppGallery nudi širok izbor globalnih i lokalnih aplikacija u raznim kategorijama, uključujući navigaciju i prijevoz, vijesti, društvene medije, financije, zabavu i druge.

AppGallery je dostupan u više od 170 zemalja i regija s više do 580 milijuna globalno aktivnih mjesečnih korisnika i 6 milijuna registriranih programera diljem svijeta.

Najčitanije