huawei
tekst1sl1 3

[Kvalifikacije za Euro 2024.]: Hrvatska – Latvija / Gdje gledati?

Večeras Hrvatska Nogometna Reprezentacija na Rujevici dočekuje reprezentaciju Latvije te time nastavlja svoj put za Euro 2024.

Sada, kada su ljetne vrućine popustile (ili barem se tako čini), možemo se vratiti najboljoj sporednoj stvari na svijetu – nogometu.

tekst1sl3 3

Večeras ponovno imamo priliku uživati u nastupu naše nogometne reprezentacije koja, nakon dva početna “kiksa” protiv Walesa i pobjede nad Turskom, traži svoju treću sreću protiv reprezentacije Latvije.

tekst1sl1 3

Podsjetimo se kako je Hrvatska treća u skupini, iza koje se nalaze Wales i Latvija, dok su na drugom mjestu Armenija i naravno Turska. Prognoze i nadanja Hrvatske više ne smiju postojati u daljnim kvalifikacijama.

Hrvatska nogometna reprezentacija jednostavno mora ići na “sve ili ništa”, odnosno mora tražiti i izboriti pobjedu. Izbornik Zlatko Dalić najavio je kako će Hrvatska na teren izaći u najjačem sastavu, a taj sastav je sljedeći:

PETKOVIĆ – KRAMARIĆ – PERIŠIĆ – MODRIĆ – KOVAČIĆ – BROZOVIĆ – JURANOVIĆ – SOSA – ŠUTALO – GVARDIOL – LIVAKOVIĆ

Kao što smo već napomenuli, utakmica će se odigrati na Rujevici, a početak je zakazan za 20:45 sati. No, ako se ne nalazite na Rujevici, našu reprezentaciju možete pratiti i putem malih ekrana, točnije na Novoj TV. Uvodna emisija “Kvalifikacije za Euro 2024. Hrvatska – Latvija” počinje u 20:00 sati.

tekst1sl2 2

Ne preostaje nam ništa drugo nego poželjeti sreću i poručiti: IZNAD SVIH, HRVATSKA!

Najčitanije