Banner
tekst1sl1 5

[Kvalifikacije za Euro 2024.]: Hrvatska – Armenija / Gdje gledati?

Malo je reći da nakon onih 5:0 protiv Litve, večeras možemo očekivati "slabiji rezultat". No ipak statistike govore drugačije.

Večeras, Hrvatska nogometna reprezentacija nastavlja svoj put kvalifikacija za Euro 2024. Nakon sjajne izvedbe protiv Litve, večeras nas očekuje teži protivnik – Armenija.

tekst1sl2 2

Prema informacijama s Index.hr-a, vrlo je vjerojatno da MATEO KOVAČIĆ danas neće igrati protiv Armenije (18 sati) u susretu šestog kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

tekst1naslovna 5

Standardni hrvatski veznjak nije ozbiljnije ozlijeđen, ali i dalje osjeća zatezanje mišića, što je primijetio na posljednjem treningu reprezentacije u Erevanu. Kovačić bi trebao započeti s klupe, što znači da će ga zamijeniti Lovro Majer. Evo sastava s kojim će Hrvatska izaći na teren:

LIVAKOVIĆ – JURANOVIĆ – ŠUTALO – GVARDIOL – SOSA – MODRIĆ – BROZOVIĆ – MAJER – PAŠALIĆ – PERIŠIĆ – PETKOVIĆ

Važno je napomenuti da je Hrvatska druga u skupini, dok je Armenija na trećem mjestu. No, ono što najviše zanima većinu vas je pitanje: “Gdje možemo pratiti utakmicu?” Naime, utakmica će se emitirati na Novoj TV, a počinje u 18:00 sati, dok će uvodna emisija početi u 17:30 sati.

tekst1sl3

Kao što smo već istaknuli ranije: IZNAD SVIH, HRVATSKA!

Najčitanije