huawei
HONOR 2

Iznenađenje u top 5 brendova mobitela u EU

Nakon što je napravio izvrsne rezulate u Kini, Honor je dohvatio peto mjesto po prodaji i u Europskoj Uniji. I to uoči novih modela koji stižu na MWC Barceolni...

Globalni tehnološki brend HONOR je, uoči predstavljanja novih revolucionarnih inovacija u Barceloni ovoga vikenda, zabilježio veliki uspjeh i, prvi put otkad samostalno posluje, ušao među TOP 5 proizvođača pametnih telefona na europskom tržištu!  

Prema posljednjem canalys izvješću, HONOR je u četvrtom kvartalu 2023., kad je zabilježen pad isporuke pametnih telefona u Europi od 3% na godišnjoj razini, pokazao nevjerojatan rast od 116% u odnosu na prethodnu godinu. Na taj je način HONOR jedini brend koji je ostvario troznamenkasti rast tijekom ovog razdoblja 

Ovaj rezultat ne samo da naglašava sve veće prihvaćanje i popularnost HONOR-a među europskim korisnicima, već naglašava i njegovu stratešku snagu u snalaženju u visoko konkurentnom okruženju u industriji pametnih telefona. 

Budući da se očekuje oporavak tržišta u 2024. godini, HONOR je fokus stavio na umjetnu inteligenciju i značajke usmjerene na korisnika, čime postavlja temelje za trajni uspjeh i utjecaj u oblikovanju budućih trendova pametnih telefona.  

Najčitanije