Banner
naslovna11 1

iPhone 15 ima problem s Wi-Fi povezivanjem – čeka se iOS 17.0.4

Ponovno u fokusu imamo iPhone 15 modele i ponovno pišemo o problemu.

Nakon “hlađenja” iPhone 15 modela dolaskom iOS 17.0.3 nadogradnje, čini se kako se pojavio novi problem. Naime, neki korisnici počeli su se žaliti na nemogućnost spajanja na Wi-Fi mrežu odnosno lošiju konekciju nego što je to bio slučaj sa iOS 17.0.2.

OpenAI (ChatGPT) planira proizvoditi čipove – trebamo li strahovati?

Upravo onom verzijom koja nam je olakšavala korištenje uređaja, dok je Wi-Fi signal bio stabilan. Naravno, Apple je izdao iOS 17.0.3 kako bi ispravio problem zbog kojeg su određene aplikacije, poput Instagrama, zagrijavale korisnikov iPhone. Međutim, sada kada više nećete opeći ruke uzimajući telefon, pojavio se još jedan novi problem.

cc1

Prema izvještaju 9to5Mac-a, modeli Apple iPhonea s iOS 17 sustavom, posebno serija iPhone 15, susreću se s problemima vezanim uz Wi-Fi mrežu.

iPhone 16 bi u proizvodnju mogao već u prosincu – nije li malo rano?

U nekim situacijama, sadržaj se ne učitava putem Wi-Fi mreže, a u drugim scenarijima sve radi sporo. Neki korisnici navode da problemi nestaju nakon nekoliko minuta, dok su drugi isključili Wi-Fi na svojim iPhone uređajima i zatim ga ponovno omogućili kako bi značajka radila.

iPhone 15 Pro Max 7

Čini se da je ovo problem specifičan za iPhone i nije vidljiv na drugim pametnim telefonima koji rade na istom operateru u određenoj regiji. Jedan član Apple zajednice na forumu podijelio je svoje iskustvo s Wi-Fi-jem koristeći iPhone 15 Pro Max u svojoj kući.

iOS 17.0.3 tu je da “ugasi vatru” na iPhone 15 Pro modelima

Izvještava da se Wi-Fi prekida svakih 45 sekundi, dodajući ključnu informaciju da “nema problema s Wi-Fi mrežom ni na jednom drugom uređaju u mojoj kući”. Ovo je zabrinjavajući simptom koji sugerira da je problem specifičan za sam iOS 17.

iPhone 15 Pro Max 4

Ovaj problem stvara frustraciju među korisnicima, koji se nadaju da će Apple brzo prepoznati i riješiti ovaj problem. Unatoč izazovima koje je kompanija imala s uvođenjem iOS-a 17.0.3 kako bi spriječila pregrijavanje iPhonea, važno je da se i ovaj novi problem brzo riješi kako bi korisnici mogli bez prekida koristiti svoje uređaje.

Usporedba kamera: iPhone 15 Pro Max vs Samsung Galaxy S23 Ultra

I dok čekamo na službenu reakciju i rješenje od strane Applea, korisnici serije iPhone 15 suočavaju se i s drugim problemima vezanim uz zvuk koji dolazi iz njihovih uređaja.

iPhone 15 Pro Max 5

Izvješća sugeriraju da zvukovi zvuče čudno pri visokim glasnoćama. Stoga, možda će se uskoro voditi borba da se vidi koji će se problem prvi riješiti putem ažuriranja softvera i postati zvijezda iOS-a 17.0.4.

iPhone 16 bi u proizvodnju mogao već u prosincu – nije li malo rano?

Moguće je da će oba problema biti riješena jednim sveobuhvatnim ažuriranjem, no korisnici su svakako u nadi da će Apple brzo reagirati i pružiti stabilnije iskustvo korištenja njihovih uređaja.

iPhone 15 Pro Max 1

Dali se nama samo čini ili je kupnja iPhone 15 modela bila promašaj. Ovi problemi samo nam dodatno potvrđuju one navode kako je iPhone 15 linija samo usputna točka ka putu iPhone 16 modela. Jer će upravo iPhone 16 linija sa sobom donjeti baš pravi osjećaj korištenja “nove generacije” iPhone telefona – kakvo je sa sobom trebala imati iPhone 15 serija.

iPhone 16 donosi 120Hz na sve modele i Ultru također

Također moramo se osvrnuti na nedavni članak gdje smo govorili kako nekada glavni dizajner tvrtke Apple – Jony Ive stvara svoj iPhone telefona koji bi na tržištu mogao biti prisutan kroz nekoliko godina.

Najčitanije