Banner
iphone youtube

iOS: Želite slušati muziku sa YouTube-a, dok se dopisujete? Evo kako…

Svako od nas je bar jednom poželio da nam Youtube “svira” u pozadini dok koristimo Messenger, ili Whatsapp na iPhoneu, zar ne? Youtube još nije dodao tu pogodnost u svoju službenu aplikaciju, ali na sreću imamo druge developere koji su nam to omogućili.

Donosimo vam tri načina kako da dopustite YouTubeu da obavlja svoj rad u pozadini 🙂

Ukoliko imate jailbreakan uređaj, preskočite prva dva načina, te vam toplo preporučujemo korištenje Cydia tweaka. No, idemo se pozabaviti za korisnike koji nisu maksimalno iskoristili svoj iUređaj.

Youtube u pozadini – prvi dio

Prvi način, koji je ujedno najkompliciraniji od navedenih je “Safari Youtube Play” 🙂 Što je to? Jednostavno, posjetite www.youtube.com preko vašeg Safari pretraživača, pronađite pjesmu koju želite, te nakon što video krene sa prikazivanjem, pritisnite home gumb kako bi izašli na početni screen.

Ali, opet se ništa ne događa? Otvorite kontrolni centar, i kliknite na play tipku te će video sa Youtubea nastaviti svoj rad u pozadini.

Prilično lagano, zar ne?

Youtube u pozadini – drugi dio

Ukoliko vam prvi način djeluje suviše komplicirano donosimo vam drugi koji je zasigurno lakši. Sve što je potrebno je da otvorite App Store, pronađete aplikaciju pod imenom “FreeTube – Free Music Player for YouTube”, te otvorite aplikaciju, nađete video koji vas zanima i pustite da “svira”.

Nakon što izađete iz aplikacije, video će nastaviti sa svojom reprodukcijom 🙂

Youtube u pozadini – jailbreak

Ne sviđaju vam se prva dva načina, ili vam djeluju previše komplicirano? Otvorite Cydia aplikaciju, pronađite tweak pod imenom “Youtubed”, otvorite službenu YouTube aplikaciju i završili ste posao 🙂

 

Čak i nakon izlaska iz službene YouTube aplikacije, zvuk ostaje. Još jedan razlog više za Jailbreak, zar ne?

Najčitanije