Banner
Huawei Watch 3 Pro 30

Huawei Watch 4 ima cirkone i satelitsku komunikaciju

Huawei uskoro planira predstaviti narednu generaciju pametnih satova, imena: Huawei Watch 4 i Huawei Watch 4 Pro.

O popularnosti Huawei Watch serije pametnih satova ne treba ništa previše govoriti jer je ista svima jako dobro poznata. Sve je započelo (po našem mišljenju) s Huawei Watch 2 modelima, da bi se nastavilo sa zaista vrhunskim Huawei Watch 3 modelima pametnih satova.

Huawei Watch 3 Pro recenzija

Dvije godine nakon predstavljanja Huawei Watch 3 pametnih satova, tvrtka započinje razvoj narednih modela. Njihovo jednostavno (i očekivano) ime bit će Huawei Watch 4 a s na tržištu bi se trebala pojaviti dva modela: Huawei Watch 4 i Huawei Watch 4 Pro.

tekst2sl1 1

Ostale „edicije” očekuju se nakon predstavljanja ove dvije „glavne”. Po prvi puta Huawei će u svoje pametne satove implementirati jedan novi materijal a radi se o cirkonima.

Android 15: kodno ime „Vanilla Ice Cream” – svojim dolaskom 2024. pomicati će granice

Naravno nije ovdje kraj iznenađenjima jer će Huawei Watch 4 pametni satovi biti prvi modeli koji će moći vršiti satelitsku komunikaciju, po uzoru na pametne telefone (ponajprije misleći na Huawei P60 modele pametnih telefona).

tekst2sl2 2

Moramo pojasniti na koji će to način Huawei implementirati cirkonski materijal unutar Huawei Watch 4 pametnih satova. Govori se kako će cirkon biti postavljen oko brojčanika.

Xiaomi razvija tehnologiju „solid-state” baterije – primjena moguća na električnim automobila i pametnim telefonima

Upravo je cirkon prepoznatljiv po otpornosti i izdržljivosti kada se govori o padovima i dobivanju pukotina. Cirkon je četiri puta tvrđi (otporniji) u odnosu na čelik te je potrebno naglasiti kako on ne stari s vremenom.

tekst2sl3

Time osiguravajući da sat s godinama ne gubi na estetici dizajna na dulji vremenski period. Osim postavljanja cirkona unutar materijala Huawei Watch 4 linije pametnih satova, ovi pametni satovi donijeti će sa sobom i posve novi način komunikacije.

Huawei P60 Pro – dokazi kakve odlične fotografije radi, posebice periskopska kamera

Misleći ponajprije na mogućnost satelitske komunikacija koja sa sobom donosi pozive te slanje SMS poruka. Za sada su dva „glavna” modela certificirana od strane nadzornih tijela.

Huawei watch GT 3 Pro 34

Tako da slobodno možemo navesti kako ćemo uskoro na tržištu vidjeti Huawei Watch 4 te Huawei Watch 4 Pro modele pametnih satova.

Huawei donosi inovativne tehnologije i iskustva na MWC 2023. u Barceloni 

Iako još nemamo datuma predstavljanja odnosno dolaska na tržište Huawei Watch 4 serije, očekuje se kako će Watch 4 serija donijeti veliki odmah (po pitanju poboljšanja) u odnosu na još uvijek aktualne Huawei Watch 3 modele pametnih satova.

Huawei watch GT 3 Pro 52

Jer ove dvije inovativne značajke koje za sada znamo: cirkon te mogućnost satelitske komunikacije istih veliku prednost i poboljšanja za koja smo sigurni da će slijediti i ostali proizvođači pametnih satova.

Apple želi (i plaća) da Samsung Galaxy S23 Ultra bude sporiji na benchmark testiranjima

O ostalim značajkama i mogućem izgledu, svakako ćemo još imati prilike pisati u vremenima koja su tek za nama. A naravno da ćemo sve to prenijeti na našim stranicama i o svemu vas svakako pravodobno izvještavati.

Najčitanije