Banner
1

Huawei P70 donosi 6,7″ zaslon i 50MP kameru s promjenjivim otvorom blende

Šuška se šuška kako Huawei priprema zaista odlične značajke za nadolazeću P70 seriju.

Stigao je S24 Ultra, evo prvih dojmova

Huawei uskoro planira predstaviti novu flagship seriju pametnih telefona, naravno riječ će biti o P70 i P70 Pro modelima. Nakon uspješnog povratka u središte pozornosti s serijom Huawei Mate, koja donosi 5G povezivost, tvrtka je nedavno otkrila svoju ambiciju s HarmonyOS NEXT, signalizirajući novu eru u razvoju mobilnih operativnih sustava.

Huawei P70 serija bit će pokretana Kirin 9010 čipom

Sada, s očekivanjem lansiranja Huawei P70 serije u sljedeća dva mjeseca, oči javnosti usmjerene su prema novim vrhunskim značajkama koje će ovaj brend predstaviti.

1

Jedno od najintrigantnijih otkrića dolazi od pouzdanog izvora, Digital Chat Station, koji je podijelio informacije o zaslonu i kamerama Huawei P70 serije.

Huawei P70 donosi 1″ senzor ultraširoke kamere

Prema najnovijim informacijama, Huawei P70 serija predstavit će se s Quad-Curved OLED panelom na prednjoj strani, pružajući korisnicima izvanredno iskustvo gledanja s 1.5K rezolucijom. Iako je “1.5K” marketinški izraz, implicira da će rezolucija biti 1220p.

2 11

Zanimljivo je napomenuti da će barem jedan od pametnih telefona imati dijagonalu zaslona od 6,7 inča, naglašavajući Huawei-ovu posvećenost velikim, visokokvalitetnim zaslonima. Dodatno, serija će doći s dva prednja stereo zvučnika, pružajući poboljšano audio iskustvo za korisnike vodećih modela.

HarmonyOS Next 18.01.2024. postaje samostalan, odbacuje Android u potpunosti

Što se tiče kamere, Huawei P70 serija predstavit će se s trostrukom kamerom na stražnjoj strani, postavljenu u neobičnu formaciju trokuta koja označava novi dizajnerski jezik za seriju.

GG 4

Glavna kamera, OmniVision jedinica OV50H od 50 MP, obećava vrhunske rezultate zahvaljujući promjenjivom otvoru blende i veličini senzora od 1/1,3 inča s pikselima od 1,2 µm. Ovo obećava izuzetno kvalitetne fotografije u različitim uvjetima osvjetljenja.

HarmonyOS Next stiže na Huawei mobitele

Pogonjeni Huaweijevim Kirin 9010, Huawei P70 i P70 Pro donose visokokvalitetnu izvedbu. S baterijom kapaciteta 5000 mAh, oba pametna telefona će osigurati dugotrajno korištenje bez potrebe za čestim punjenjem.

DD2
Navodne skice Huawei P70 modela !

Očekuje se da će ultraširoka kamera dobiti nadogradnju u odnosu na prethodnu P60 seriju, pružajući korisnicima još veći raspon i detalje prilikom fotografiranja pejzaža ili grupnih selfija.

Realme 12 Pro serija na tržište dolazi 29.01.2024. – u fokusu je kamera

S obzirom na ovaj izvanredan set značajki, očekuje se da će Huawei P70 serija nastaviti privlačiti pažnju potrošača diljem svijeta. S vremenskim rasporedom lansiranja u iduća dva mjeseca, očekujemo da će Huawei započeti s intenzivnom marketinškom kampanjom kako bi dodatno istaknuo svoju inovativnost i vrhunsku tehnologiju.

DD3

Svi ljubitelji pametnih telefona s nestrpljenjem čekaju da dožive novu razinu mobilnog iskustva s Huawei P70 serijom, koja obećava postaviti nove standarde inovacija u mobilnoj tehnologiji. Sigurni smo kako ćemo u narednim mjesecima sve više imati prilike vidjeti značajke a svakako i pokoji render nadolazeće Huawei P70 serije.

Apple Vision Pro moguće je prednaručiti – na tržištu 02.02.2024.

Kada neke novine budu dostupne, svakako ćemo ih podijeliti s vama. Kao što to činiomo i već duže vrijeme, svakodnedno. Moramo priznati da se veselimo Huawei P70 modelima telefona jer nam s čini kako će svojim dolaskom napokon označiti “povratak” i svojevrsno buđenje iz pepela s obzirom na sve sankcije koje ih još uvijek prate.

Najčitanije