huawei
tekst3naslovna 4

Huawei P60 Pro fotografirao Mjesec i Veneru – fotografije su „mrak”

Da je Huawei P60 Pro doista vrhunski telefon dokazuju i fotografije Mjeseca i Venere. Ali znali smo i prije predstavljanja da su kamere ovog telefona zaista moćne.

Došli smo u vrijeme kada se kvaliteta kamera fotoaparata mjeri u tome „koje model može bolje fotkati Mjesec”. Čini se smiješno ali je doista tako.

Netflix do kraja godine planira predstaviti još 40 igara

Zašto bi i po pitanju svježe predstavljenih Huawei P60 modela bilo išta drugačije. U glavnoj ulozi je svakako Huawei P60 Pro telefon. Za kojeg smo rekli da ima vrhunske kamere.

tekst3sl1 6

Za sada je ovaj telefon predstavljen isključivo Kineskom tržištu ali globalna dostupnost odnosno Europsko predstavljanje zakazano je za 09.05.2023. u Minhenu.

Električni automobili dobivaju Unreal Engine 5.2

No vratimo se mi na samu biti članka. Dakle iako nije predstavljen „globalno”, Huawei P60 Pro u Kini zaista bilježi (fotografira) vrhunske fotografije.

tekst3sl2 7

Jedne od njih svakako jesu i fotografije Mjeseca koji Veneru. Bilo je to „nedavno” odnosno 24.03.2023. kada se sa Zemlje mogao vidjeti jasni poredak planeta našeg Sunčevog sustava: Jupiter, Venera i Mars.

Samsung ove godine donosi „Tri-Fold” telefon

Kada su se ovi planeti odnosno njihov pored mogao jasno vidjeti i golim okom. Čini se kako je to bila odlična situacija za prikaz „moći” kamera Huawei P60 Pro pametnog telefona.

tekst2sl1
Fotografija snimljena Huawei P60 Pro – Periskopskom kamerom.

Fotografije (koje donosimo u nastavku) snimljene su u Maleziji te se na njima jasno mogu vidjeti „sitne” teksture Mjeseca. Uz Mjesec vidljive su teksture i boje (svjetline) i ostalih planeta.

Huawei i Avatr „osnažili” suradnju – tržište očekuje limuzinu Avatr 12

Čini se kako je Huawei napokon „naučio lekciju” koja ga je nedavno tako skupo stajala. Kada su s Huawei P40 modelom „fotografirali” Mjesec,da bi kasnije u montaži stavljali „skinute” fotografije Mjeseca.

tekst2sl4
Fotografija snimljena Huawei P60 Pro – Periskopskom kamerom.

No to je zaista stara priča i ne želimo se sada na nju vraćati. Ono što želimo istaknuti (i ponoviti) je to kako je Huawei P60 Pro zaista vrhunski pametnih telefon s isto tako „super moćnim” kamerama.

BMW najavljuje i5- je li ovo novi BMW 5?

I zaista se veselimo predstavljanju koji će biti u Minhenu 09.05.2023. Nakon predstavljanja s veseljem ćemo „ugostiti” na recenziju Huawei P60 Pro ali i „slabijeg brata” Huawei P60.

tekst2sl2
Fotografija snimljena Huawei P60 Pro – Periskopskom kamerom.

Prisjetimo se kako smo se već imali prilike susresti s kamerama Huawei P60 Pro modela i to prije „Kineskog predstavljanja”. Već je tada Huawei dao do znanja da zaista zna i kako je u stanju obaviti odličan posao.

Snapdragon 7+ Gen 2, predstavljen – prvi telefoni krajem mjeseca

Ne preostaje nam ništa drugo već kada Huawei P60 Pro bude predstavljen na globalnom tržištu da i mi u recenziji fotografiramo Mjesec, pa da usporedimo dali se bolje vidi u Maleziji ili u Hrvatskoj.

tekst2sl3
Fotografija snimljena Huawei P60 Pro – Periskopskom kamerom.

Naravno, šalu na stranu. Željno iščekujemo Huawei P60 modele pametnih telefona na testiranju, te ćemo vas o tome svakako obavijestiti na našim stranicama.

Samsung Galaxy Watch 6 modeli donositi će veću bateriju

I nadamo se kako će Huawei uskoro „pobijediti” sve ove Američke sankcije i napokon s punim pravom moći koristiti Google usluge i servise na svojim itekako vrhunskim modelima pametnih telefona.

Najčitanije