Banner
tekst1naslovna

Huawei Mate X3 – donosi mogućnost satelitske komunikacije

Huawei Mate X3 također će imati mogućnost satelitske komunikacije.

Osim što će „promijeniti ime” Huawei će sa svojom nadolazećom serijom sklopivog pametnog telefona, učiniti i još neke značajne izmijene. Osim dizajnerskog izgleda i samih mogućnost hardvera, čini se kako će „Mate X3” (kako bi mu trebalo biti ime) sa sobom donijeti i mogućnost satelitske komunikacije.

Huawei podijelio desetke tisuća dolara na Next Image Awards 2022

Ne možemo reći kako nas je ova „informacija” iznenadila. Pošto već duže vrijeme pišemo i pratimo na našim stranicama kako sve veći broj proizvođača pametnih telefona, baš ide ka toj mogućnosti.

tekst1sl1 2

Naravno već i vrapci na grani znaju kako je sve započeo Apple s predstavljanjem aktualne iPhone 14 serije, pa se isto nastavilo i predstavljanjem Snapdragon Satellite sustava.

[Cafago]: 1080P Smart WiFi Camera – odlična kamera za video nadzor

Da bi danas ponovno imali prilike o satelitskoj komunikaciji ali ovoga puta pod okriljem Huaweija. Kako smo i rekli Huawei Mate X3 koji će tek biti predstavljen tržištu, između ostalog moći će slati i primati „kratke” poruke izravno putem satelita u orbiti.

tekst1sl2 5

Što će svakako i uvelike biti korisni onima koji se nađu na nekim lokacijama gdje nema signala. Govori se kako će Huawei Mate X3 donosi mogućnost i slanja / primanja kratkih glasovnih poruka.

Huawei Watch GT 2 i Watch GT 2 Pro dobivaju nadogradnju

Ovo svakako neće biti „prvi izlet” tvrtke Huawei u slične „vode”. Pošto već znamo kako Huawei Mate 50 sa sobom donosi mogućnost slanja „kratkih” tekstualnih poruka putem satelita ali i ne primanja istih.

Huawei Next Image 2022

Iako možda neće baš biti od koristi u svakodnevnom životu, dobro je znati i imati na umu da je satelitska komunikaciju „tu”, kada vam u nekim slučajevima zatreba.

Samsung Galaxy S23+ i Galaxy S23 Ultra na fotografijama prikazuju boje

Veseli nas što se Huawei nakon svih nedaća „uzdignute glave” vraća na tržište. To su svakako potvrdili vrhunskim Huawei Mate 50 pametnim telefonom a dodatna potvrda stići će svakako i prilikom predstavljanja Huawei P60 modela krajem ožujka.

tekst4sl1 2

Još kada svemu tome pridodamo i nadolazeći Huawei Mate X3 zakrivljenim model pametnog telefona, čelništvo Huawei proizvođača svakako imao razloga za „osmijeh na licu”.

Bolje od Black Fridaya: Honor uz popust do 75%!

U godini koja je tek započela (2023.) čini se kako će Huawei ostvariti vrhunske rezultate a mi ćemo ih svakako u tome (na našim stranicama) i popratiti.

huawei technology foto 1

Jer se zaista radi o rješenjima (komunikacijskim i mobilnim) koji su vrijedni svake pažnje i jednostavno rečeno treba im dati priliku. Drago nam je za vidjeti kako se jedna ovakva tvrtka uspješno „oporavila” od svih nedaća, optužbi i sankcija koje je nad nju plasirala Američka vlast. Ipak Huawei je pokazao kako je jaka tvrtka i kako se iz ovakvih problema može vratiti (i oporaviti) uzdignute glave.

Najčitanije