huawei
tekst5sl3

Huawei donosi 10″ trostruko sklopivi pametni telefon / tablet

Tvrtka Huawei navodno radi na revolucionarnom trostruko sklopivom pametnom telefonu koji se pretvara u tablet, dok se Samsung sprema za lansiranje pametnog telefona s smotivim ekranom. Ovi inovativni koncepti obećavaju značajne promjene u industriji mobilnih uređaja, no ostaje vidjeti hoće li se ostvariti u stvarnosti.

Čini se kako tržište pametnih telefona i tableta uskoro doživljava revolucionaran spoj, ako je vjerovati najnovijim glasinama. Tvrtka Huawei, poznata po svojoj inovativnosti u području tehnologije, navodno radi na trostruko sklopivom pametnom telefonu koji bi jednostavnim rasklapanjem mogao postati tablet.

Samsung Galaxy A35 pokretat će Exynos 1380

Ovaj koncept već je bio predmet spekulacija kada je u pitanju Samsung, no čini se da je Huawei odlučio stati u “višu brzinu” kako bi bio prvi koji će tržištu ponuditi ovakav izuzetan uređaj.

1 25

Prema dostupnim informacijama, Huawei planira lansirati 10-inčni dvostruko sklopivi, ili možda čak trostruko sklopivi, pametni telefon koji će ciljati na tržište tableta.

Samsung Galaxy A35 pokretat će Exynos 1380

Zamislite oblik slova Z i tu ste – ili sklopivi uređaj s dvije šarke. Ovaj inovativni dizajn mogao bi promijeniti način na koji korisnici percipiraju svoje mobilne uređaje.

ff

Navodno je cilj da ovaj revolucionarni proizvod bude dostupan prije kraja lipnja, što bi bio veliki korak za Huawei u trci za tehnološkim liderstvom.

Bežično punjenje – tajne i koje su štetnosti

Dok Huawei radi na svojoj trostruko sklopivoj pametnoj tehnologiji, Samsung nije daleko iza. Prema neslužbenim izvorima, Samsung je navodno već dovršio razvoj zaslona koji se može smotati, te “tržišna očekivanja” za lansiranje pametnog telefona koji se može smotati rastu. Ovaj koncept smotivog ekrana može revolucionirati način na koji korisnici koriste svoje uređaje, omogućavajući veću fleksibilnost i praktičnost.

1 1

No, ne možemo zaboraviti da je ovo tek najava, a nešto sasvim drugo je stvarnost na tržištu. Mnogo puta smo svjedočili najavama revolucionarnih tehnoloških proizvoda koji su na kraju ostali samo na papiru. Stoga je važno zadržati dozu skepticizma i pričekati da vrijeme pokaže jesu li ovi koncepti zaista spremni za masovnu proizvodnju i široku potrošnju.

Izrazite svoju ljubav na nekonvencionalan način uz ponudu Huawei uređaja

I dok Huawei i Samsung nastoje biti korak ispred konkurencije, ostaje vidjeti kako će se ostali veliki igrači u industriji pametnih telefona prilagoditi ovoj novoj tehnološkoj paradigmi.

tekst5sl3

Apple, Google, Xiaomi i ostali svjetski lideri u proizvodnji mobilnih uređaja također će morati razmotriti svoje strategije kako bi ostali konkurentni u ovoj dinamičnoj i inovativnoj industriji.

Huawei Pocket 2 – renderi i značajke, na tržištu s P70 modelom

S obzirom na sve navedeno, jedno je sigurno: svijet pametnih telefona i tableta uskoro bi mogao doživjeti značajnu promjenu. Trostruko sklopivi pametni telefoni i smotivi ekrani mogli bi označiti novu eru u mobilnoj tehnologiji, otvarajući vrata za nove načine interakcije i korištenja uređaja. Međutim, hoće li ovi koncepti zaživjeti u stvarnosti ili će ostati samo još jedna tehnološka fantazija, to će vrijeme pokazati.

Najčitanije