Banner
tekst1naslovna1

HTC U23 Pro – idući flagship posrnulog giganta

HTC U23 Pro trebao bi na tržište kao "slamka spasa" i mogući povratak "na stazu slavnih", hoće li ovaj flagship u tome i uspjeti?

Čini se kako je ovo nestvarno ali ovi redovi koje pišemo i donosimo pred vas doista su stvari. Tajvanski HTC koji je nekada „žario i palio” tržištem pametnih telefona, uskoro planira predstaviti svoj flagship model.

Google Pixel Fold – prvi puta na „službenim renderima”

Pravo je pitanje ono „Dali HTC ponovno može doći na tron, nakon tolikih godina pauze”? Čini se kako nećemo odgovor previše čekati, odnosno njega ćemo dobiti nakon što tvrtka predstavi naredni flagship telefon.

tekst1sl1

Prema sada dostupnim informacijama tvrtka radi na U23 Pro modelu pametnog telefona. A upravi bi se ovaj model mogao nadovezivati na onaj iz 2018.godine.

Snapdragon 8 Gen 3 – prikaz moći uz jezgru od 3,7GHz

Koji je ujedno bio i posljednji flagship model ovog Tajvanskog proizvođača. Za vas koji se ne sjećate ili ne znate o čemu govorimo, prisjetimo se kako je HTC 2018. godine tržištu predstavio U12+ model pametnog telefona.

tekst1naslovna 8

A sada ćemo vidjeti njegov „nastavak” pod imenom HTC U23 Pro. Iako za sada nemamo baš previše informacije ipak se neki „obrisi” nadziru.

Apple odgađa prelazak na nove zaslone za pametne satove do 2025.

Tako je recimo Geekbench došao do nekih detalja. Koji ističu kako će HTC U23 Pro posjedovati osmo-jezgreni procesor čiji će radni takt ići do 2,4GHz.

tekst1sl2 6

Ovo bi slično bilo Snapdragon 8 Gen 1 čipu pa stoga možemo vrlo jednostavno povući crtu (poveznicu) i vrlo jednostavno zbrojiti dva i dva. Iako je teško za povjerovati kako će HTC U23 Pro koristiti upravo Snapdragon 8 Gen 1 jer je ovaj čip tržištu predstavljen prošle godine i s aktualnim zahtjevima ono je već značajno ostario.

HTC Wildfire E3 Lite – još jedna potvrda (ne)povratka na globalno tržište

Ipak s druge strane moguće je povjerovati kako će HTC jeftinijom implementacijom ovog čipa uštedjeti određeni dio novca, čime bi mogao neke druge segmente unaprijediti.

tekst1sl1 5

Druga stavka koja nam „govori” kako će HTC predstaviti flagship uređaj je kapacitet radne memorije. Ona bi prema Geekbench-u trebala biti kapaciteta 12GB.

Tecno Camon 20 – drugačiji modul kamere, telefona koji neće kod nas

Ovo su otprilike za sada sve značajke koje se mogu saznati u vezi nadolazećeg HTC U23 Pro modela pametnog telefona. Od specifikacije koje je donio Geekbench zapravo nemamo ništa „sigurnije” odnosno čvršće čime bi se mogli voditi.

tekst2sl4 2

Naravno ovo je sve još uvijek na razini glasina no ne bi nas začudilo kako bi u skorije vrijeme vidjeti sve više dostupnih navoda i informacija oko nadolazećeg HTC U23 Pro modela telefona.

Samsung razvija telefon sa četiri načina korištenja

Kako smo i naveli za sada HTC nije ništa potvrdio ali nije ništa niti negirao. A nama bi zaista bilo drago da HTC ponovno tržištu predstavi jedan flagship model telefona te nas tako „makar na kratko” vrati u vrijeme kada je ovaj Tajvanska kompanija „žarila i palila” tržište mobilnih telefona.

Najčitanije