Banner
HTC Grip 1

HTC-ova fitness narukvica

Na sajmu MWC u Barceloni HTC je predstavio svoj prvi uređaj – traku za praćenje tjelesne aktivnosti prilikom vježbanja. Začudo, uređaj neće raditi isključivo s HTC-ovim “pametnjacima”, već korištenjem Under Armourovu mrežu može se koristiti s bilo kojim Android ili iOS uređajem. Više u priopćenju u nastavku.

HTC, globalni predvodnik u inovaciji i dizajnu, predstavio je svoj prvi visokoučinkoviti, pametni uređaj za praćenje sportskih aktivnosti, GPS-omogućeni HTC Grip™. S podrškom za UA Record, novu Under Armourovu mrežu za zdravlje i fitness osmišljenu za sportaše i sportske entuzijaste, Grip spaja HTC-ov renomiran dizajn sa snažnim, preciznim sustavom praćenja čitavog niza sportova i aktivnosti, omogućujući sportašima da postave vlastite ciljeve – i postignu ih. Kompatibilan s uređajima na platformama Android i iOS, ali i Bluetooth dodacima kao što su uređaji za praćenje otkucaja srca, funkcionalnost Gripa proširuje se uz dodatne podatke o sportskim performansama na Under Armourovoj platformi Connected Fitness™.

Drew Bamford, potpredsjednik kompanije HTC Creative Labs, komentira: „Partnerstvo s Under Armourom omogućuje nam da usmjerimo zajedničku ambiciju, talent i strast prema razvoju novih načina u opremanju sportaša te im omogućimo da svakog dana dobiju najviše od treninga. Grip je naš prvi proizvod koji nudi duboku integraciju s UA Recordom, donoseći iskustvo koje nadilazi visoke standarde sportaša, čak i onih koji se profesionalno bave sportom.“

Robin Thurston, stariji potpredsjednik odjela Connected Fitness pri Under Armouru je rekao: “HTC je uzbudljiv partner Under Armoura, a Grip, dizajniran u HTC-u isključivo za rad s UA Recordom, tek je početak onoga što dolazi u narednoj godini. Dijelimo zajedničko uzbuđenje u istraživanju novih načina opremanja sportaša na svim razinama i njihovoj motivaciji, ali i redizajniranju pravila praćenja sportskih performansi, treninga i općenito sportskog napretka.“

Beskompromisan dizajn, vrhunske performanse
Grip je dizajniran na način da bez poteškoća podrži i najekstremnije trenažne režime. Zaobljena, vodootporna narukvica odlično se stapa s vašim zapešćem – bez štipanja kože ili zaplitanja u odjeću tijekom treninga. Zaobljeni ekran PMOLED pojednostavljuje očitanja vremena, udaljenosti i obavijesti u pokretu. Dostupan u tri različite veličine, kako bi savršeno pristao svakom zapešću, Grip je odlična nadopuna čak i najnaprednijoj trening opremi i odjeći, kako stilom, tako i performansama.

Uz mogućnost praćenja i snimanja niza različitih treninga (od trčanja i vožnje biciklom do vremena provedenog u teretani), Grip je i vodootporan2, što ga čini savršenim za praćenje svakog koraka, od teretane do tuširanja, i više od toga. Ugrađena baterija od 100 mAh s uključenim GPS-om traje do pet sati, što Gripu omogućuje da precizno snimi rutu, udaljenosti, dinamiku treninga i potrošene kalorije, što se u stvarnom vremenu sinkronizira s platformom UA Record. Grip je poveziv i s asortimanom vanjskih uređaja za praćenje otkucaja srca, uključujući i Under Armour A39, što ga čini idealnim za sportaše koji za vrijeme treninga žele pratiti srčani ritam. Pri svakodnevnoj uporabi, Grip s jednim punjenjem baterije traje i do 2,5 dana, što je savršeno za praćenje dnevnih aktivnosti.

Profesionalni treneri složit će se da je spavanje neophodno za uspjeh bilo kojeg ozbiljnog programa treninga, a automatska detekcija sna ugrađena u Grip prati ukupno vrijeme spavanja. Razdoblja dubokog i laganog sna također se bilježe s ciljem da vam pomognu razviti obrasce spavanja koji će vam pomoći u ostvarenju vrhunske kondicije i sportskih performansi.

Ostanite povezani, ostanite fokusirani
Čak i usred najtežeg treninga, nitko ne voli biti izoliran. Kad je povezan s pametnim telefonom Android ili iOS, jednostavan pogled na zapešće omogućuje vam da vidite obavijesti o dolaznim pozivima i porukama, bez prekidanja vježbe ili treninga. Jasni, 1,8-inčni ekran PMOLED u stvarnom vremenu prikazuje vaše posljednje statistike te jednostavno, s vašeg zapešća, omogućuje upravljanje glazbenim reprodukcijskim listama.

Trenirajte ozbiljno ili idite kući – neka vas inspirira puna integracija s UA Recordom
HTC Grip je dizajniran na način da neprimjetno sinkronizira trenažne podatke s Under Armourovom mrežom UA Record, što vam pruža pristup moćnoj analitici učinka treninga, zajedno s online zajednicom te ekskluzivnim sadržajima za cjelovito digitalno iskustvo. Neka vas nadahnu statusi profesionalnih sportaša, nutricionista i trenera, ili s druge strane, neka vaša osobna motivacija potakne tim – podržite ciljeve svojih prijatelja dijeljenjem svojih statusa i fotografija te izravnim natjecanjima u interaktivnim izazovima.

(HTC)

Najčitanije