Banner
1 19
HonorMagic6Ultimate#

Honor predstavio Magic6 Ultimate i Magic6 RSR Porsche Design

Honor je predstavio Porsche Design Magic6 RSR i Magic6 Ultimate pametne telefone s impresivnom kamerom i dizajnom inspiriranim luksuznim automobilima.

Honor je na grandioznoj ceremoniji u Pekingu predstavio dva nova vrhunska pametna telefona: Porsche Design Magic6 RSR i Magic6 Ultimate.

1 19
HonorMagic6Ultimate#

Oba modela donose inovativne značajke, impresivnu kameru i sofisticiran dizajn inspiriran luksuznim automobilima.

Honor Magic V2 recenzija

Ovaj model, razvijen u suradnji s prestižnom dizajnerskom kućom Porsche Design, istaknuo se šesterokutnim otokom kamere koji privlači pažnju.

Dostupan je u bojama Frozen Berry, prepoznatljivoj po Porsche Taycanu, i Agate Grey, klasičnoj boji trkaćih automobila Porsche 911. Za dodatnu čvrstoću i zaštitu, Honor je koristio JuRhino staklo na prednjoj i stražnjoj strani.

  • Poboljšani H9800 senzor glavne kamere od 50MP s dinamičkim rasponom od 15EV
  • Ubrzani i precizni autofokus
  • Dvoslojni OLED Tandem zaslon za produženi životni vijek (do 600%)
  • Minimalna degradacija svjetline zaslona (manje od 1% nakon 3 godine)
  • Snažni Snapdragon 8 Gen 3 procesor
  • 24 GB RAM-a i 1 TB pohrane (najviše u Honor pametnom telefonu ikada)

Porsche Design Magic6 RSR dostupan je za naručivanje u Kini po cijeni od 9.999 CNY (oko 1.400 USD). Prodaja izvan Kine počinje u drugom kvartalu 2024. godine.

5 8
HonorMagic6Ultimate#

Ovaj model dijeli mnoge značajke s RSR modelom, uključujući poboljšanu kameru i snažni procesor. Međutim, ima drugačiji dizajn stražnje ploče s korištenjem kompozitnih vlakana. Dostupan je u crnoj i ljubičastoj boji.

Magic6 Ultimate dostupan je u Kini po cijeni od 6.999 CNY (oko 970 USD) za verziju od 16/512 GB i 7.699 CNY (oko 1.100 USD) za verziju od 16 GB/1 TB.

Honor je predstavio impresivnu paletu proizvoda s modelima Porsche Design Magic6 RSR, Magic6 Ultimate i MagicBook Pro 16. Novi modeli donose inovativne značajke, snažne performanse i sofisticiran dizajn, te će zasigurno privući pažnju zahtjevnih korisnika.

Najčitanije