Banner
1 1
"The Magic of Been" | Nelomh Uređaj: HONOR Magic5 Pro

HONOR proglasio pobjednike natječaja HONOR Magic Moments Awards 2023

Na natječaj je pristiglo više od 500.000 prijava, u samo 6 mjeseci

[Zagreb, 19. listopada, 2023.] Globalni tehnološki brend HONOR i ove je godine održao natjecanje HONOR Magic Moments Awards 2023., koje je obuhvatilo ne samo Kinu, već i Europu, Latinsku Ameriku, Aziju i Pacifik, Bliski istok i Afriku te Euroaziju. Na natječaj je pristiglo više od 500.000 prijava iz 51 zemlje i regije, među kojima je i 140.000 međunarodnih radova. U sklopu natječaja proglašeno je 59 pobjednika, a latinoamerički fotograf Nelomh nagrađen je novčanom nagradom za fotografa godine u iznosu od 15.000 USD, što je i najveća novčana nagrada u industriji. Nelomh je za kreiranje svog rada“The Magic of Been”koristio HONOR Magic5 Pro.

„Moja djevojka voli ocean, a ja sam kroz fotografije želio pokazati koliko ona voli i uživa u oceanu. Koristio sam značajku duge ekspozicije uređaja HONOR Magic5 Pro“, komentirao je Nelomh.

1 1
“The Magic of Been” | Nelomh
Uređaj: HONOR Magic5 Pro

Žiri se sastojao od osam renomiranih fotografa, uključujući pobjednika World Press Photo (WPP) Ivána Macíasa iz Meksika, dobitnika Zlatne statue za kinesku fotografiju Yana Zhiganga, glavnog urednika China Photo Pressa Zhao Yingxina, svjetski priznatog stručnjaka za filmsku tehnologiju profesora Franza Krausa, fotografa divljih životinja i ambasadora dobre volje za Program UN-a za okoliš Laurent Baheux, dobitnika LUX europske filmske nagrade publike Ale Megale, predsjednika odjela za upravljanje istraživanjem i razvojem u HONOR-u Samuela Denga te i doktor Hou Weilong, stručnjaka za HONOR slikovnu tehnologiju.

HONOR Magic Moment Awards 2023. fokusira se na humanistički aspekt fotografije, ističući priče i emocije iza fotografija. Natječaj je obuhvatio šest kategorija – Na putu, Zaštita, Mi, Trenutak, Priča i Video, potičući korisnike pametnih telefona da istražuju i zabilježe humanističke osjećaje fotografijom.

HONOR Magic Awards
Pobjednici u kategoriji

Osnaživanje kroz stalne inovacije u mobilnoj fotografiji

HONOR ostaje predan mobilnoj fotografiji, neprestano osnažujući živote korisnika kroz inovativnu tehnologiju i iskustva. Serija HONOR Magic3 uvela je tehnologiju Fusion Computational Photography s više kamera, a serija HONOR Magic4 nadogradila je ovu tehnologiju s ciljem dodatnog poboljšanja fotografskog iskustva. S vodećim HONOR Image Engineom, serija HONOR Magic5 postiže pokrivenost punog raspona, od makro do zumiranih snimaka. Uz to, sa sustavom kamera HONOR Falcon osjetljivim na svjetlo, brzina pokretanja, brzina fokusa, odziv zatvarača i brzina snimanja su optimizirani, osiguravajući precizno snimanje i pružajući izvrsno iskustvo snimanja fotografija sudionicima.

The Magic of Been Nelomh

Sustav kamera Falcon bio je široko korišten u radovima ovogodišnjih nagrada. Koristeći ovaj sustav, sudionici su mogli snimiti širok raspon fotografija. Serija HONOR Magic5 pokazala se kao vrijedan alat za fotografe u snimanju zadivljujućih fotografija.

Svi nagrađeni radovi mogu se pogledati na: https://www.hihonor.com/global/magic-moments-awards/

O HONOR-u

HONOR je vodeći globalni pružatelj pametnih uređaja. Posvećen postizanju statusa globalno prepoznatljive tehnološke marke i stvaranju novog inteligentnog svijeta za svakoga putem svojih moćnih proizvoda i usluga. S neumoljivim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećeni su razvoju tehnologije koja osnažuje ljude diljem svijeta da idu dalje, pružajući im slobodu da postignu više. Nudi širok raspon visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prijenosnih računala i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Portfelj inovativnih, premium i pouzdanih proizvoda tvrtke HONOR omogućuje ljudima da postanu bolja verzija sebe.

Za više informacija posjetite HONOR online na www.hihonor.com/hr

Najčitanije