Banner
1 29

Honor Magic 6 pokretati će Snapdragon 8 Gen 3

Honor, kao jedan od vodećih proizvođača pametnih telefona, iskoristio je nedavno održani Snapdragon Summit 2023 kako bi najavio svoju nadolazeću Magic6 seriju koja će biti pokretana upravo ovim moćnim čipom.

Preporučamo.com dostupan na WhatsApp Kanalima

Qualcomm je predstavio svoj najnoviji flagship čip, Snapdragon 8 Gen 3, a sada su počele kružiti prve informacije o pametnim telefonima koji će koristiti ovu izvanrednu tehnologiju.

iOS 17.1, iPadOS 17.1, watchOS 10.1 – dostupni za preuzimanje

Honor, kao jedan od vodećih proizvođača pametnih telefona, iskoristio je nedavno održani Snapdragon Summit 2023 kako bi najavio svoju nadolazeću Magic6 seriju koja će biti pokretana upravo ovim moćnim čipom.

1 29

Snapdragon 8 Gen 3 predstavlja vrhunac inovacije u svijetu pametnih telefona, s brojnim impresivnim značajkama i mogućnostima.

Xiaomi 14 i 14 Pro predstavljeni u Kini – Snapdragon 8 Gen 3, Leica kamera i HyperOS

Jedna od najuzbudljivijih informacija koje su stigle s ovog događanja je Honorova najava da će njihova Magic6 serija koristiti ovaj čip kao svoje srce i dušu.

Apple događaj “Scary fast” 30.10.2023 donosi nove M3 uređaje

Poznavatelji mobilne tehnologije i ljubitelji Honor pametnih telefona s nestrpljenjem očekuju dolazak Magic6 serije, a korištenje Snapdragon 8 Gen 3 obećava izvanredno iskustvo. No, tu je još mnogo toga što treba istražiti u vezi s ovim izvanrednim čipom i kako će Honor iskoristiti njegove mogućnosti.

Jedna od ključnih novosti koju je Honor najavio na ovom događanju je predstavljanje njihovog osobnog asistenta pod nazivom YOYO. Ovaj osobni asistent temeljit će se na ugrađenim modelima generativnog AI jezika Snapdragon 8 Gen 3. Ovaj jezični model moći će koristiti nevjerojatnih 7 milijardi parametara, što ga čini jednim od najmoćnijih i najnaprednijih jezičnih modela u svijetu pametnih telefona.

Motorola predstavila koncept telefona koji se uvija oko zgloba korisnika

Ono što ovu vijest čini još intrigantnijom jest činjenica da će se ovaj jezični model nalaziti izravno na uređaju. To znači da neće biti potrebno slati nikakve osobne podatke na udaljene poslužitelje da bi YOYO radio.

nasllovna112

Ovo je ključna prednost jer korisnici sve više cijene privatnost i sigurnost svojih osobnih podataka. Imati osobnog asistenta koji ne šalje osjetljive informacije izvan uređaja pruža korisnicima osjećaj sigurnosti i povjerenja.

Honor Magic 6 Pro – na fotografijama uživo

YOYO će biti svestran osobni asistent koji će moći odgovarati na pitanja, stvarati kratke videozapise s fotografijama i snimkama pohranjenima na vašem uređaju te pružati odgovore koji su specifični za svakog korisnika. To znači da će YOYO biti prava riznica informacija i alat za rješavanje svakodnevnih zadataka i upita.

tekst4sl2

Druga velika inovacija koju je Honor najavio za Magic6 seriju naziva se “Magic Capsule.” Ova značajka temelji se na multimodalnoj interakciji i koristi tehnologiju Snapdragon Seamless kako bi omogućila korisnicima da koriste svoje pametne telefone na potpuno novi način. Jedna od ključnih komponenti ove tehnologije je praćenje oka, koje omogućuje uređaju da prati pokrete očiju korisnika i reagira na njih.

HONOR proglasio pobjednike natječaja HONOR Magic Moments Awards 2023

Magic Capsule će omogućiti niz novih mogućnosti. Na primjer, korisnici će moći kontrolirati svoje uređaje jednostavnim pomicanjem očiju ili korištenjem gesti pogledom.

tekst4sl3

Ovo otvara vrata za nove načine interakcije s uređajem i stvara intuitivno iskustvo koje će korisnicima olakšati korištenje svojih pametnih telefona.

Samsung One UI 6.0 u opticaj kreće sljedeći tjedan

Što se tiče datuma lansiranja Magic6 serije, Honor još nije dao službenu potvrdu. Međutim, očekuje se da će serija Magic6 stići na tržište prije ožujka, s obzirom na to da je prethodna serija, Magic5, lansirana upravo u to vrijeme.

tekst4sl1

S obzirom na izvanredne tehnološke inovacije koje će Magic6 serija ponuditi, ne čudi što su mnogi korisnici i entuzijasti uzbuđeni zbog njenog dolaska.

Xiaomi 14 i Xiaomi 14 Pro donose benchmark rezultate testiranja

Snapdragon 8 Gen 3, osobni asistent YOYO i Magic Capsule čine ovu seriju obećavajućom i postavljaju je kao ozbiljnog konkurenta na tržištu pametnih telefona. Honor je očito ozbiljan u namjeri da svojim korisnicima ponudi vrhunsku tehnologiju i inovacije, a Magic6 serija sigurno će biti jedno od najzanimljivijih lansiranja u svijetu mobilnih uređaja ove godine.

Najčitanije