Banner
9 1
RogbitSmartRing#

Rogbit Smart Ring – gadget budućnosti

Samsung je mislio predstaviti svoje viđenje pametnog prstena, sve je odgođeno ali je Rogbit tržištu donio svoju inačicu.

Rogbid, prepoznatljiv po svojim inovativnim pametnim satovima poput nedavno lansiranog Tank M3, sada je ušao u svijet pametnih prstena.  Ovaj kompaktni nosivi uređaj predstavlja korak naprijed u tehnologiji nosive elektronike, a uz posebnu promotivnu ponudu od 50% popusta pri lansiranju, postaje iznimno privlačna opcija na tržištu.

Google Play trgovina dobiva novi izgled bez polja za pretragu

S obzirom na njegovu pristupačnu cijenu od trenutnih 99,99 USD, Rogbid Smart Ring obećava bogatstvo značajki i izdržljivosti.

Samsung Galaxy Ring na tržište neće s Galaxy S24 serijom

Jedna od ključnih prednosti ovog pametnog prstena je širok spektar zdravstvenih značajki koje nudi. Izrađen od mikrokristalne nanokeramike i antibakterijskog nehrđajućeg čelika, ovaj prsten ima vodootpornost do 5 ATM, čineći ga pogodnim za nošenje tijekom različitih aktivnosti, uključujući plivanje. S nizom senzora unutar prstena, korisnicima je omogućeno praćenje njihovog zdravlja 24 sata dnevno.

Proizvođač ističe da Rogbid Smart Ring omogućuje praćenje otkucaja srca, dinamičkih uzoraka otkucaja srca, razine kisika u krvi (SpO2) i tjelesne temperature.

Spekulacije o PlayStation 5 Pro: Hoće li poboljšane performanse opravdati moguće povećanje cijene?

Osim toga, prsten pruža podatke o kvaliteti sna, praćenju sportskih aktivnosti, menstrualnom ciklusu te informacije o oporavku tijela. Ove značajke čine ga korisnim partnerom u održavanju općeg zdravlja i fizičkog blagostanja.

Samsung Galaxy Ring bit će ime prstena, potvrđuje Galaxy Wearable aplikacija

Rogbid Smart Ring ne zanemaruje ni praktičnost u svakodnevnom životu. Geste dodira omogućuju korisnicima upravljanje različitim funkcijama prstena, uključujući povezivanje s pametnim telefonom i drugim Bluetooth uređajima. Ove geste mogu se koristiti za reprodukciju glazbe, kontrolu kamere i još mnogo toga, čineći prsten višenamjenskim i prilagodljivim različitim situacijama.

Jedna od impresivnih karakteristika prstena je njegova izdržljiva baterija. Prema tvrdnjama proizvođača, Smart Ring može izdržati do 7 dana u normalnom korištenju, dok u stanju mirovanja može trajati čak do 30 dana.

Samsung Galaxy A55: Poboljšani dizajn i snaga Exynos 1480 procesora

Ova dugotrajna baterija čini prsten pouzdanim partnerom koji ne zahtijeva često punjenje, čime se smanjuje potreba za konstantnim praćenjem razine baterije.

Samsung Galaxy Ring na tržište zajedno sa Galaxy S24 modelima – evo što znamo

Rogbid je dodatno olakšao korisnicima proces naručivanja putem direktnog kanala od proizvođača. Iako je redovna maloprodajna cijena navedena kao 199,99 USD, lansiranjem je dostupan impresivan popust od 100 USD, s trenutnom cijenom od 99,99 USD.

Ovo je ASUS ROG Phone 8 i 8 Pro

Prsten je dostupan u četiri varijante boja (crna i bijela) u kombinaciji sa srebrom ili zlatom, te u osam različitih veličina od 16,5 mm do 22,3 mm. Važno je napomenuti da su informacije o cijenama točne u vrijeme pisanja, ali mogu biti podložne promjenama od strane trgovaca.

8 2
RogbitSmartRing#

Kao i kod svakog proizvoda, važno je imati na umu da se cijene i ponude mogu mijenjati s vremenom, pa je preporučljivo provjeriti najnovije informacije prije donošenja odluke o kupnji.

7 3
RogbitSmartRing#

Rogbid Smart Ring, sa svojim kombiniranim značajkama, elegantnim dizajnom i pristupačnom cijenom, obećava zadovoljstvo korisnicima koji traže pametno i funkcionalno rješenje u nosivoj tehnologiji.

Kompare.hr – usporedite sva auto osiguranja

Čeka se Samsung da predstavi svoj model.

Najčitanije