Banner
NASLOVNA 9

Honor izlazi na burzu

Tri godine nakon što se Honor odvojio od svoje matične tvrtke Huawei, vrijeme je da ga vidimo i na burzi. Za sada se ipak svi ključni detalji drže u tajnosti.

Honor, proizvođač pametnih telefona koji je odlučno krenuo vlastitim putem nakon odvajanja od Huaweia krajem 2020. godine, sada najavljuje još jedan hrabar korak – izlazak na burzu putem inicijalne javne ponude (IPO).

YouTube predstavio Playables za Premium korisnike

Ovaj potez ne samo da svjedoči o ambicijama Honora da bude lider u industriji, već i o njegovom izvanrednom rastu od trenutka kada je postao samostalna entitet.

1 35

Odvojivši se od Huaweia, Honor je doživio ubrzan rast, postavši najveći brend pametnih telefona u Kini, čak i dok je tržište pametnih telefona u zemlji nastavilo s padom, prema podacima IDC-a i Counterpointa. Sada, s pripremom za IPO, Honor je spreman za još jednu ključnu fazu svog razvoja.

Samsung Galaxy A15 – Walmart otkriva specifikacije i dizajn prije službenog lansiranja

Ključni detalji o IPO-u još uvijek se drže u tajnosti, ostavljajući korisnike, investitore i analitičare u iščekivanju. Gdje će dionice biti izlistane i kada će se točno dogoditi, ostaje nepoznato. Međutim, prije nego što se ta važna prekretnica dogodi, Honor je već započeo s internim promjenama, počevši s reorganizacijom upravnog odbora.

NASLOVNA 9

Na nedavnoj skupštini dioničara, gospodin Wu Hui izabran je za direktora i predsjednika odbora, dok će ga podržavati gospodin Wan Biaom kao potpredsjednik.

Virtualna stvarnost mogla bi biti ključni igrač lucidnih snova

Ovo je samo početak, jer se očekuju daljnje promjene u odboru kako bi se odražavala raznolikost i zadovoljili regulatorni zahtjevi. Ova reorganizacija sugerira da Honor ozbiljno pristupa svojoj transformaciji u javnu tvrtku.

nasllovna112

Analizirajući trenutno stanje tržišta pametnih telefona, Honor se izdvaja kao svijetla točka. Dok tržište u Kini i Europi pokazuje znakove opadanja, Honor se suprotstavlja tom trendu.

Samsung Galaxy S24 Ultra: Otkrivene fotografije i najnovije informacije

Prema podacima Counterpointa, Honor ne samo da zadržava svoj udio na kineskom tržištu već ga i povećava, postajući vodeći brend ispred konkurencije poput Vivo. U Europi, gdje etablirani brendovi bilježe pad isporuka iz godine u godinu, Honor je jedini brend u Top 5 koji povećava svoj udio.

Peter Zhu Di generalni menadzer u HONOR kompaniji za Srbiju Hrvatsku Sloveniju i Austriju

Ovi uspjesi nisu rezultat slučajnosti. Honor je fokusiran na pružanje inovativnih proizvoda i pridonošenje raznolikosti u industriji pametnih telefona.

Honor 100 Serija: Nova era pametnih telefona s tehnološkim inovacijama

Njegova strategija razdvajanja od Huaweia omogućila mu je da brže reagira na tržišne promjene, prilagođava se potrebama potrošača i stvara proizvode koji odražavaju njihove želje.

Honor 90 19

IPO Honor-a ne samo da će mu pružiti dodatna sredstva za daljnje inovacije i širenje, već će također omogućiti korisnicima da postanu dioničari u uspješnom putovanju ovog brzo rastućeg brenda. S obzirom na tržišnu dinamiku i Honorovu sposobnost prilagodbe, investitori mogu osjećati optimizam prema budućnosti tvrtke.

Tržište EU mobitela: svi padaju, Honor raste

U zaključku, Honorov korak prema burzi ne samo da simbolizira njegovu ambiciju da bude lider u industriji pametnih telefona, već također potvrđuje njegovu sposobnost održavanja uspjeha u dinamičnom okruženju. Dok čekamo daljnje informacije o IPO-u, jedno je sigurno – Honor ima čvrst temelj i ambiciju ostati ključni igrač u svijetu pametnih telefona.

Najčitanije