Banner
HONOR 70 1 1

Honor 70 i jedinstveni Solo Cut mode

Solo Cut Mode istovremeno omogućava simultanu produkciju više videozapisa. Pored originalnog videa koji prikazuje sve subjekte, tu je i video osobe koju želimo staviti u fokus videa. Evo kako to radi

HONOR pametni telefoni inovativni su i moderni uređaji po pristupačnim cijenama, a jedan od njih je i HONOR 70, koji svojim naprednim značajkama nudi korisničko iskustvo koje ljubitelji fotografija i videa ne bi trebali previdjeti.

HONOR 70 opremljen je vrhunskim sustavom kamera i softverskim rješenjima koja stvaranje i dijeljenje kratkih videozapisa čine još lakšim.

Glavni adut su mu dvije izuzetne kamere – glavna kamera od 54 MP s velikim 1/1,49-inčnim IMX800 senzorom koji omogućava svjetlije i detaljnije fotografije te ultra širokokutna kamera od 50MP koja je ujedno i makro kamera. No, ono po čemu je ovaj uređaj još posebniji je inovativna značajka Solo Cut Mode.

HONOR 70 3a

Solo Cut Mode, prvi u industriji

Solo Cut Mode istovremeno omogućava simultanu produkciju više videozapisa. Pored originalnog videa koji prikazuje sve subjekte, tu je i video osobe koju želimo staviti u fokus videa.

Čak i kada je osoba ili predmet izvan kadra, uz pomoć tehnologije ponovne identifikacije, fokus se automatski vraća na tu osobu, čime se vlogiranje podiže na jednu potpuno novu razinu.

Dodatno, s jednostavnim kontrolama, kreatori mogu stvarati iznimno kreativne vlogove u horizontalnoj i u okomitoj perspektivi te dodatno prilagoditi 1x – 2x zumiranje.

Solo Cut način rada može generirati dva videozapisa visoke razlučivosti od 1080P s 30 sličica u sekundi odjednom.

Da biste stvorili ove videozapise, u značajku dvostrukog snimanja videozapisa dodan je niz naprednih algoritama, uključujući otkrivanje, praćenje i prepoznavanje osoba, automatsko fokusiranje, dvostruki efekt uljepšavanja i dvostruku stabilizaciju slike.

Prednosti Solo Cut načina rada

Solo Cut način rada koristi napredne značajke umjetne inteligencije za identifikaciju i praćenje.

  • Prepoznavanje korisnika: HONOR 70 može se pohvaliti iznimnim mogućnostima prepoznavanja temeljenim na umjetnoj inteligenciji. Osim što identificira ciljnog subjekta tijekom snimanja videozapisa, može nastaviti s praćenjem te osobe, čak i kada ona napusti kadar te se vrati u njega.
  • Praćenje korisnika: Kada se osoba okrene prema kameri ili od nje, HONOR 70 koristi prikupljene podatke o karakteristikama kretanja osobe za praćenje u stvarnom vremenu. Napredni algoritam bilježi kretanje osobe i dizajnira strukturu videozapisa na temelju njezinog ponašanja.
  • Uljepšavanje korisnika: HONOR 70 može stvoriti dvostruki video sadržaj rezolucije 1080P s efektima uljepšavanja u Solo Cut načinu rada. S algoritmima za otkrivanje ljudi, praćenjem, identificiranjem, obrezivanjem, autofokusom i dvostrukim efektom uljepšavanja, Solo Cut Mode je velik izazov, zbog čega HONOR 70 koristi napredna rješenja za uravnoteženje opterećenja procesora i potrošnju energije prilikom snimanja videozapisa.

HONOR 70 u Hrvatskoj je dostupan u tri boje – kristalno srebrnoj, smaragdno zelenoj i crnoj boji, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni već od 530 eura.

Najčitanije