Banner
naslovna1 11

Honor 60 dolazi 22, studenog 2021 i donosi tri modela

Honor 60 linija donosi tri modela: Honor 60 SE, Honor 60 i Honor 60 Pro

Nakon što smo imali prilike pisati o dolasku Huawei Nova 9 pametnog telefona red je da se posvetimo malo i „bratskom” Honoru. S namjerom smo rekli „bratskom” jer je Huawei sa s obzirom na čitavu situaciju oko prava korištenja Američkih rješenja, Honor prodao odnosno odvojio od svojega poslovanja.

sl6

Namjerno je to napravljeno kako bi Honor nastavio koristiti Američke alate poput Google servisa i Android mobilne operativne platforme. Kada smo već kod toga kažimo kako smo i tu problematiku nedavno spomenuli na našim stranicama u tekstu „Huawei i Amerika nastavljaju rat” pa slobodno pogledajte što smo tamo o tome rekli. Sada se vratimo Honoru i kažimo kako će uskoro točnije 22, studenog ove godine predstaviti novu liniju pametnih telefona.

Njihov naziv bit će Honor 60 a dolazit će u tri modela:

  • Honor 60 SE
  • Honor 60
  • Honor 60 Pro

O ovim modelima za sada se ne znam mnogo pošto Honor svaku informaciju „skriva kao zmija noge”. Iako smo rekli kako Honor skriva sve nadolazeće značajke ipak se internetom proširila vijest kako će „najjači” Honor 60 Pro posjedovati Qualcomm Snapdragon 870 i bateriju kapaciteta 4500mAh.

Microsoft: „Windows 10 imati će jednu godišnju nadogradnju”

Kada smo god baterije trebalo bi navesti kako će prema navodima Honor 60 Pro donositi brzo punjenje pri snazi od 100W (tu se povukla paralela s Honor 50 Pro koji donosi navedenih 100W brzog punjenja) iako neki navodi govore kako to neće biti točno, već da će Honor 60 Pro posjedovati „siromašnih” 60W.

Punjenje brzinom od 60W imat će navodno i „obični” Honor 60 dok će bi Honor 60 SE donosio odnosno raspolagao sa 40W. Okrenemo li se još malo glasinama koje su za sada jedino dostupne i vezuju se uz Honor 60 Pro, one govore kako bi ovaj model mogao donositi stražnji modul od čak pet kamera.

Huawei i Amerika nastavljaju „rat” zabranama

Naravno u kontekstu se spominje i zaslon za brušenim rubom odnosno to nam daje dojam kako će riječ biti o metalnom kućištu. Što se tiče predstavljanja ono će biti 22, studenog a sam početak prodaje trebao bi krenuti nedugo zatim. Cijene i dostupnosti za sada nisu poznate ali se govori kako će Honor 60 linija biti dostupna na globalnoj razini.

sl1 1

Pogledom na jednu od fotografije koje donosimo jasno se vidi modul kamere koji u svojem ovalnom obliku donosi dvije kružnice. Ako je vjerovati odnosno ako se voditi dizajnom Huawei Nova 9 modela lako se može zaključiti kako će i Honor 60 Pro (pa i svi ostali Honor 60 modeli ali naravno u manjoj mjeri) donositi u jednoj kružnici glavnu kameru dok će u drugoj biti smještene ostale četiri kamere.

HONOR i WGSN otkrivaju tehnološke i modne trendove

Hoće li zaista Honor 60 Pro donositi sve ove „navodne” značajke saznat ćemo uskoro a i sam pogled na dizajn Honor 60 modela vjerujemo da će se oslanjati na dobro nam poznati dizajn koji sada Huawei propagira pri Nova 9 modelu jer naravno oni su „jedna te ista firma” samo su ih Američke sankcije malo udaljile od zajedničkih planova.

Najčitanije