Banner
nn3

GTA VI donosi brže prebacivanje između karaktera

Dolazak GTA VI naslova na sam spomen podiže veliki hype, posebice što se sve više bližimo datumu prvog trailera, koji je navodno 05.12.2023.

Kada se spomene GTA VI, čitava gaming zajednica jednostavno dobije zazubice. Ovaj put, ta uzbuđenja su posebno opravdana s obzirom na nedavne informacije da će prvi trailer za GTA VI biti prikazan ovog prosinca.

nn3

Dok neki izvori sugeriraju datum 05.12.2023., želimo s vama podijeliti neke svježe vijesti koje se vežu uz ovu dugoočekivanu igru.

Rockstar: Gta VI bit će najavljen ovog tjedna

GTA VI je službeno najavljen kao projekt u razvoju još u veljači 2022., a nedavno je sugerirano da možemo očekivati punu igru najkasnije do ožujka 2025. Potpuno otkrivanje igre planirano je za prosinac, no već smo dobili pogled na rane faze izgradnje nastavka. Putem interneta je procurila snimka koja nam otkriva da će se radnja igre odvijati u Vice Cityju te će uključivati dva lika koja će igrači moći kontrolirati.

nn1 1

Ako ste imali priliku zaigrati GTA V ili GTA Online, vjerojatno se sjećate izazova dugih vremena učitavanja, posebice na posljednjoj generaciji hardvera. I dok su priključci za PlayStation 5 i Xbox Series X/S donijeli određena poboljšanja, svi se sjećamo trenutaka čekanja da istražimo Los Santos.

GTA 6 dospio u javnost ali ne od strane Rockstar-a

Dobre vijesti stižu iz svijeta GTA VI – čini se da će se igra odreći dugotrajnih vremena učitavanja. Hardver nove generacije već je pokazao sposobnost ostvarivanja impresivnih vremena učitavanja, a procurjele snimke sugeriraju da će to biti besprijekorno i u GTA VI. Iako je važno napomenuti da je snimka iz rane verzije igre te možda nije potpuni pokazatelj konačnog proizvoda, obožavatelji su brzo primijetili koliko je vrijeme učitavanja bilo impresivno.

nn2

U snimci, koja je nažalost uklonjena, vidimo dva protagonista igre kako se druže u motelu. Igra se prebacuje s lika Lucije na lika Jasona za manje od sekunde, što sugerira brz prijelaz između različitih dijelova igre. Unatoč tome što je snimka povučena, oduševljeni obožavatelji su brzo prepoznali potencijal ovog aspekta igre.

GTA VI izlazi 2024. godine – tako tvrdi Microsoft

Valja napomenuti da su ovo rane informacije iz verzije GTA VI koja još uvijek prolazi razvojni proces te možda ne predstavlja konačan proizvod. No, uzimajući u obzir nevjerojatna poboljšanja u vremenima učitavanja već viđena na PS5 i Xbox Series X, ne možemo ne biti uzbuđeni i nadati se da će cijela igra održati ove visoke standarde.”

Najčitanije