Banner
tekst3naslovna

Google Wallet širi svoju dominaciju – dostupan i u regiji

Google Wallet dostupan u još šest zemalja, među njima je i Srbija.

Plaćanje pametnim telefonom (NFC) više nije nikakva novost. Iz godine u godinu svjedoci smo novih načina plaćanja i načina kako naše platne (bankovne) kartice „ugurati” unutar sučelja pametnih telefona.

LG C2 i G2 OLED televizori dobili (Dolby Engine v32.05) nadogradnju

Ovdje i sada nećemo pisati o modelima, načinima i značajkama već ćemo se dotaknuti jednog od njih. Kako ste i iz samog naslova mogli zaključiti riječ je o Google Wallet aplikaciji. Odnosno digitalnom novčaniku.

tekst3sl1 8

Koji je nakon svojeg dolaska na tržište u svibnju (nekada je to bio Google Pay) sve više i više okupirao tržište, korisnici su ga jednostavno velikodušno prihvatili.

Google koristi umjetnu inteligenciju (AI) za bolje pretraživanje

Ukupan broj zemalja u kojima je Google Wallet dostupan za sada se odnosi na brojku 45. Da bi od sada Google Wallet bio dostupan u još šest zemalja od kojih je jedan dostupna u našoj regiji.

tekst4naslovna 1

Riječ je o Srbiji (naravno Hrvatska je već na karti dostupnosti). Osim Srbije ovom posljednjom nadogradnjom Google Wallet dostupan je i unutar: Katar, Island, Moldavija, Južna Afrika, Azerbajdžan.

Novi Samsung Galaxy preklopni telefoni paze na održivu budućnost

Osim načina plaćanja unutar trgovina Google Wallet donosi mogućnost pohrane i korištenja i ostalih „načina” plaćanja ili osobnih dokumenata. Kao što su kreditne kartice, osobne iskaznice, pokaz (karte) za javni prijevoz i još mnogo toga

Google Street View ponovno u Hrvatskoj

Posljednjom nadogradnjom osim novih zemalja za podršku Google Wallet je ažurirao (nadogradio) svoje značajke i unutar nekih zemalja a one jesu: Amerika, Singapur.

Netflix rekao nadolazeće planove – oglasi dolaze

Upravo se ondje koristi zasebna verzija Google Wallet aplikacije koja ima i elemente Google Pay aplikacija. Moramo reći kako Google Wallet za sada nije dostupan pri Wear OS platformi pri ovim novopridošlim zemljama ali smo sigurni kako će se to uskoro promijeniti.

tekst2sl3

Nadamo se kako će Google odlučiti uskoro i ostale naše zemlje u regiji obogatiti sa Google Wallet podrškom pa da svi u regiji zajedno možemo uživati u načinima beskontaktnog i digitalnog plaćanja koje smo svi tako učestalo i žarko naglašavali u doba vladavine COVID-19 virusa.

Android 13 dostupan za preuzimanje?

Dali vi koristite Google Wallet i kako ste njime zadovoljni. Odnosno pravo je pitanje dali vaša banka i kartična kuća imaju podršku za Google Wallet?

tekst1sl2

Google je naveo kako ima „velike” planove u vezi s Google Wallet uslugom odnosno pripadajućom aplikacijom. Jer je njegov ulazak na tržište digitalnog novca baš u vrijeme COVID-19 virusa značajno porastao no što je to bio slučaj prije pandemije.

Gorilla Glass slavi 15 godina – kako je sve počelo?

Čini se kako onaj slogan „plaćaj digitalno” sve više u posljednjim godinama dolazi do sve većeg značajka i sve se više kompanija, okreće ka tome. A kako će Google nastaviti daljnji razvoj Google Wallet aplikacija ostaje nam u narednim godinama za vidjeti.

Najčitanije