Banner
tekst2sl2 7

Google Pixel Watch 2 prelazi na Snapdragon W5

Google Pixel Watch 2 dolazi sa Snapdragon W5 čipom, dok bi na tržište mogao krajem ove godine zajedno sa novom serijom Pixel telefona (Pixel 8 / Pixel 8 Pro).

Čini se kako se od zadnjih glasina „priča” vezana uz nadolazeći Pixel Watch model, dosta izmijenila. Naravno o ovome smo modelu pametnog sata već rekli nekoliko riječi na našim stranicama a danas jednostavno sve to želimo dodatno pojasniti.

Motorola Razr 40 Ultra prikazuje se na jumbo plakatima širom Europe

Prvo i jedna od glavnih promjena (koja se u sve većoj mjeri spominje) je dolazak Pixel Watch 2 modela sa Snapdragon čipom. Kako sada stvari stoje čini se kako će tu „glavnu ulogu” dobiti Snapdragon W5 čip za koji smo prilikom predstavljanja i pisanja o njemu rekli kako će iz pametnih satova izvući maksimum.

tekst2sl1 9

Druga nova koja se vezuje u Pixel Watch 2 je implementacija cEDA senzora te senzora za mjerenje tjelesne temperature, što prvi Google Pixel Watch nije imao odnosno nema.

Recenzija Samsung Bespoke Jet Complete VS20A95843W/GE

I dalje stoji onda tvrdnja kako će Google Pixel Watch 2 na tržište krajem ove godine zajedno sa novom serijom Pixel telefona (Pixel 8 / Pixel 8 Pro).

tekst2naslovna 5

Google Pixel Watch 2 čini se kako će biti dostupan samo u jednoj veličini, koja je to veličina to za sada nije poznato. Dok bi kapacitet njegove baterije trebao biti sličan kao što je to kod još uvijek aktualnog Pixel Watch modela.

MediaTek Dimensity 9300 – četiri Cortex-X4 jezgre i 50% manje trošenja energije

Njegov kapacitet baterije iznosi 294mAh, što je za otprilike 5% veće u odnosu na aktualne Apple Watch satove odnosno aktualnu seriju Galaxy Watch 5 modela.

Apple iPhone 15 linija „uhvaćena” uživo – tu je USB Type-C

Iako se kod Pixel Watch modela ta autonomija baterije i ne može baš previše pohvaliti jer je Pixel Watch pokretan Exynos 9110 čipom. Iako se isprva mislilo kako će Google i dalje nastaviti suradnju sa Samsungom u pogledu Exynos čipa – čak se i mislilo kako će unutar Pixel Watch 2 modela biti implementiran i novi Exynos W920 ili čak noviji W980, izgleda kako od toga neće biti ništa.

Xiaomi Mix Fold 3 donosi 50W bežično punjenje i kameru ispod zaslona

Govori se kako će „suradnja” baterije odnosno autonomije i Snapdragon W5 čipa biti toliko dobra, da će Pixel Watch 2 na baterije odnosno bez punjača izdržati čak 48h.

tekst3naslovna

Ipak mi smo mišljenja kako će to biti moguće ali uz manje korekcije unutar postavki i korištenja profila „uštede energije”. Što će se od svih ovih glasina pokazati točnim, svakako ćemo vidjeti u narednom razdoblju.

WhatsApp uvodi korisničko ime umjesto broja telefona

A nas uvelike veseli što se i Pixel Watch model pametnog sata polako pridružuje Snapdragon „obitelji” kada su pametni satovi u pitanju. Hoće li zaista objavom Pixel Watch 2 modela, Google postići veću vidljivost na tržištu pametnih satova, čini nam se da hoće.

Samsung Galaxy S23 FE – ponovno aktualne značajke, na tržištu u Q3

Ali naravno kao i obično, zadnju će riječ imati sami korisnici odnosno konzumenti pametnih satova.

Najčitanije