Banner
tekst2sl1 3

Google Pixel 7a „prototip” dostupan je na eBay trgovini

I prije svibnja odnosno prije predstavljanja, netko je Pixel 7a učinio "dostupnim" na eBay-u ali ne zadugo. Ipak važne detalje uspjeli smo saznati.

Da, dobro ste čuli. Moramo i sami priznati kako za jedan ovakav slučaj još nikada (do sada) nismo čuli, ali čini se kako je stvarno. Prije nekoliko dana na našim smo stranicama pisali o razvoju Pixel 8 te Pixel 8 Pro modela pametnih telefona.

Snapdragon 7+ Gen 2, predstavljen – prvi telefoni krajem mjeseca

Nešto više o njima znat ćemo na Google I/O 2023. konferenciji koja započinje 10.05.2023. dok dolazak na police trgovina očekujemo u listopadu.

tekst2sl2 5

Ali nisu Pixel 8 modeli „tema” današnjeg članka, o njima više možete pročitati klikom na link „Google Pixel 8 i Pixel 8 Pro “vraćaju” manje zaslone”.

Netema: mjesec i Samsung Galaxy S23 Ultra

Tu smo spomenuli kako Google uskoro tržištu također planira predstaviti i nešto cjenovno povoljniji Pixel 7a model. On bi na tržištu trebao biti dostupan već u lipnju kada i prvi sklopivi Pixel model – Google Pixel Fold.

tekst2sl3 2

Njihovo predstavljanja svakako možemo očekivati na nadolazećoj Google I/0 2023. konferenciji. Da nije ovdje riječ samo o glasinama, dokazuje i današnji članak.

LinkedIn uvodi OpenAI u svrhu poboljšanja profila korisnika

Naime prototip Pixel 7a modela čini se kako je nekako „došao” na eBay i onda je dostupan za kupovinu. Njegova cijena (početna) iznosi 1,650$ jer je riječ naravno o aukciji.

tekst2sl4 1

Ali je brže bolje ova aukcija i prekinuta. Srećom sve što jednom završi na internetu, svakako ostaje na internetu pa tako imamo prilike vidjeti i fotografije aukcije odnosno samog Pixel 7a modela.

Google Pixel 8 i Pixel 8 Pro vraćaju „manje” zaslone – CAD renderi dostupni

Da je ovdje riječ o prototipu dokazuje i logotip na poleđini koji nije od tvrtke Google, odnosno slovo „G” već se radi o „izdajničkom logotipu” kako to nazivaju u 9to5Google redakciji.

tekst2sl5

Šalu na stranu, čini se kako je prototip Google Pixel 7a modela na eBay postavio djelatnik Google-a koji se samo htio dobro našaliti s internetskom zajednicom.

Google integrira „AI tehnologiju” unutar svojih servisa

Ipak iz pripadajućih fotografija dalo se „ukrasti” nešto vrlo korisno a radi se o samim informacijama kapaciteta radne odnosno interne memorije.

tekst2sl6

Iz ovog prototipa jasno se može vidjeti kako je radna memorija pri 8GB, dok je onda interna s kapacitetom od 128GB. Za radu memoriju zadužen je Samsung.

Sony: „PS5 Pro i PS5 Slim ipak dolaze” – tko je ovdje lud!

Iako ovaj prototip ne otkriva baš ništa previše, čini se kako ćemo još jednom imati prilike pisati o samim značajkama prije predstavljanja. A to tada donosimo fotografije koje nam prikazuju dizajnerske obrise onoga što možemo očekivati kod Google Pixel 7a modela.

tekst2sl7

Iako se tu i nema baš ništa previše reći, jer će s dizajnerske strane on uvelike ličiti na svoju „braću” odnosno Pixel 7 te Pixel 7 Pro modele. Kako smo već i naveli, više nam se čini kako je ovo bio jedan oblik šale u odnosu da je netko zaista htio prodati prototip Pixel 7a modela telefona.

Honor Magic5 Pro ima revolucionarnu Silicij-Ugljičnu bateriju!

Osobito kada bi se reklo da ovaj model nije pokretan Android platformom, već da je riječ o testnom proizvodu koji u stvarnoj primjeni i nema baš neke funkcije.

tekst2sl8

Značajke koje će (navodno) imati Google Pixel 7a jesu:

  • 6,1”, (OLED) 2400x1080pix, 90Hz

  • 64MP (Glavna), 13MP (Ultraširoka) i 13MP prednja (selfie) kamera

  • Google Tensor G2 čip

  • 6GB radne memorije

  • 128GB interne memorije

  • 5G podrška za povezivanje

  • Podrška za bežično punjenje

Najčitanije